15.12.12

Sandy Hook tragedian ennakoivat jälkilöylyt

Koulusurmaaja Adam Lanzan hirmuinen teko ja lasten kuolemat Sandy Hook koulussa Connecticutin osavaltiossa olivat isoimmat otsikot eilen. Varmat tiedot saapuivat uutistoimistoihin hitaasti, joten toimittajien täytyi täyttää videomateriaalia toistuvilla puheillaan. Sekaan mahtui tietenkin väärää tietoa, kun kouluampujaksi nimettiin ensin Ryan Lanza. 28 ihmisen kuolema, joista 20 oli lapsia vetivät jopa minut vakavaksi. Päätin odottaa seuraavaan päivään asti, ennen kuin luen lisää aiheesta, sillä tiesin luotettavimpien uutisten olevan vasta tulossa.

Sillä välin pari ihmistä päätti olla rohkeita. Oli aika selittää miksi tämä tragedia oli tapahtunut. Ennen rigor mortiksen asettumista lapsiin.

NaturalNews.comin Mike "HealthRanger" Adams tiesi lähes välittömästi minkä takia Adam oli mennyt kouluun aseiden kanssa. Adam oli mielialalääkityksen alaisena.

According to ABC News, Adam Lanza, the alleged shooter, has been labeled as having "mental illness" and a "personality disorder." These are precisely the words typically heard in a person who is being "treated" with mind-altering psychiatric drugs.

One of the most common side effects of psychiatric drugs is violent outbursts and thoughts of suicide.

Uutisessa ei ollut mitään tietoa Lanzan diagnoosista, hoidosta, käytetyistä lääkkeistä ja annostuksesta, eikä muutakaan mistä voisi edes yrittää päätellä miten lääkitys liittyisi asiaan. Onneksi se ei estä Mike Adamsin kaltaista advokaattia. Siksi hän kirjoittikin otsikkoon Adamin olevan "todennäköisesti" lääkityksen alaisena.

Ehkä joku toimittaja saa selville minkälaisessa hoidossa Lanza oli. Ehkä ei.

Sitä odotellessa voimme kuunnella miten American Family Associationin Brian Fischer paljasti jotakin surmista. Mikä aiheutti tämän surutarinan? Vastaus ei tule yllätyksenä, kunhan olet aikaisemmin kuunnellut mitä tapahtuu, kun pääkopassa evankelinen fundamentalismi yhdistyy virtsaan.


Fischer ei ollut ainoa konservatiivi, jolla oli samanlainen ajatus mielessään. Surmat johtuivat koulujen maallistumisesta. Julkiset koulut eivät enää järjestä (kirkon ja valtion ero, nääs) yhteisiä rukoustilaisuuksia, vaan koululaisten on rukoiltava oma-aloitteisesti välitunneilla. Sehän on kristinuskon sortoa! Siksi Jumala ei ilmaantunut kouluun suojelemaan lapsia. Häntä ei haluttu sinne, ja Herra on herrasmies joka ei tunge kutsumatta paikalle. Lanzalle ei näköjään opetettu, että hän on vastuussa teoistaan Jumalalle, ja siksi hän meni murhaamaan lapsia. Ja niin edelleen.

Nämä herramiehet eivät taida muistaa mitä tapahtui eräässä Amish-yhteisössä 2006. Varmasti uskonnollinen pieni koulu joutui turmatekojen kohteeksi. Ehkä tuossa tapauksessa Jumala halusi testata yhteisön uskoa.

Ehkä tulevalla viikolla selviää minkälaisen uskonnollisen tai uskonnottoman kasvatuksen Lanza. Se tieto voi joko hiljentää fundamentalistit tai lisätä pökköä pesään.

Olisi niin kiva sättiä tästä asiasta enemmän ja päteä jollakin tavalla, mutta taidan tyytyä lisätietojen odotteluun. Eli toteamaan; "En tiedä. Annetaan omaisten surra rauhassa."

Kiinassakin taisi tapahtua jotakin, mutta se tapahtui Kiinassa.1 comment:

MrrKAT said...

Tuoreiden mediavinkkien mukaan ampuja olisi ollut "sairastanut" erästä autismin muotoa ja persoonallisuushäiriöinen. Toisaalta nero, menestynyt koulussa ja kiltti eikä ongelmia poliisin kanssa.
Äidin kerrotaan rakastaneen aseita ja vieneen aina lapsensa ampumaradalle (target shooting).
(Siis hiukan tyyppiä Sarah Palin..).

Autismi-vihje saa tietysti Adamsit huutamaan "Ahaa rokote... !".