18.12.12

Dark Knight Rises -elokuva ennusti Sandy Hookin verilöylyn!

Kukapa olisi voinut uskoa, mutta Hollywood-leffa Lepakkomiehen seikkailuista onkin osana Illuminatin aivopesuohjelmaa. Dark Knight Rises -elokuvassa näytettiin ennakoivasti tulevan verilöylyn nimi. Valppaat ennakoivan aivo-ohjelmoinnin tarkkailijat huomasivat samasta elokuvasta selvät vihjeet. Tässä videossa esitellään raskauttava todistusaineisto. Gotham Cityn poliisit ovat levittäneet kaupungin kartan pöydälle. Kartalla lukee Sandy Hookin nimi!Miten muuten tuo olisi mahdollista, ellei elokuvantekijöille olisi kerrottu miten tulevaisuudessa Sandy Hookia kohtaisi karmea suru? Jos vaivaudut lukemaan tuon Youtube-videon kommetteja (en voi suositella sitä), niin löydät runsaasti salaliittoteorisointia. Ehkä Sandy Hook nimen käyttö Gotham Cityn kartassa oli tarkoitettu triggeröimään aivopesty Adam Lanza suorittamaan tuo turmateko?

Tai sitten Christopher Nolanin porukka laati kulisseihin Gothan Cityn karttoja yhdistelemällä New York Cityn ja New Jerseyn karttoja. Ja Gothan Cityn viralliseen karttaan päätyi Sandy Hook jo elokuvaa ennakoivissa konseptikuvissa pelejä varten, kun muut tunnetut nimet vaihdettiin erilaisiksi.  Tässä linkki itse elokuvan kohtauksessa käytettyyn karttaan. New Yorkissa on Palisades, aivan kuten GC:ssäkin. New Yorkin Randall's Island on GC:ssä Randall -alue. Red Hook GC:n kartassa on nimeltään sama kuin pieni Red Hookin kaupunki New Yorkin osavaltiossa. GC:ssä on Cobble Hill alue, joka löytyy myös Brooklynin kartalta. China Town on China Basin. Ja niin edelleen.


Elokuvassa käytetyn Sandy Hookin ja Connecticutin Sandy Hook -kaupungin välinen yhteys oli sattuma, sillä Sandy Hook ei ole niin harvinainen nimi Yhdysvaltojen kartoissa. New Yorkissa se löytyy melko läheltä, nimittäin Coney Islandista etelään on...


Sandy Hook. Olipas sattuma!

7 comments:

Anonymous said...

Hyvin kyllä huomaa, että et ole asioista juuri ollenkaan perillä. Vaan pyrit olkinukeilla väittämään kaikki NWO-blogissa http://www.nwohavaintoja.blogspot.fi olevat jutut epätodeksi.

Sitä ei meinaan kutsuta skeptikkoudeksi. Koska oikea terve skeptismi perustuu oikealle kriittiselle ajattelulle. Mutta teidän skepsis ry:n jäsenten aivokapasiteetti ei siihen riitä.

Paholaisen Asianajaja said...

En heti ymmärtänyt ajatuksenjuoksuasi, sillä en maininnut kotimaista NWO-blogia tekstissäni enkä linkannut sinne. Piti tarkistaa, ja kas, hän on kirjoittanut samasta aiheesta lähes samaan aikaan.

Anonymous said...

Älä selitä, ettet muka olisi tuota kopioinut täysin NWO-blogista. Täällä kun on jo satoja juttuja jotka on täysin revitty tuolta NWO HAVAINTOJA blogista suoraan tänne debunkattavaksi.

Onko sulla joku pakkomielle juuri tuota blogia kohtaan. Ihme kun nyt et maininnut, että se oli napattu sieltä.

Paholaisen Asianajaja said...

"Ihme kun nyt et maininnut, että se oli napattu sieltä."

En maininnut, koska en napannut. Vertaile kirjoitusten aikoja ja päiväyksiä Blogger.comissa.

Anonymous said...

PAlla on tietenkin Illuminatin aikakone, joten perustelu on inva.

Anonymous said...

"Onko sulla joku pakkomielle juuri tuota blogia kohtaan. Ihme kun nyt et maininnut, että se oli napattu sieltä." Haha terve Teemu! Hauskaa, että sulla on hikkyburgerina aikaa seurata 24/7 interwebziä ja vetää herneet nenääsi kaikesta kritiikistä, joka sinua kohtaan kohdistuu.

Anonymous said...

Kah itse päälammas ja pelkuri teemu vehkala itseavautumassa! :D
Millos avaat kommentointi mahdollisuuden omassa blogissasi?! Vai pelottaako illuminati?!?!? :D