29.12.12

Uskovaisia vainotaan Egyptissä

Kerrassaan huolestuttavia uutisia Egyptistä. Faaraoiden suosima hautausmaakohde on kokenut kovia. Kansa mellakoitsi ja vallassa on uudet parrat. Länsimaissa pelätään poliittisesti korrektilla tavalla musulmaanien valtaannousua, kristittyjen vainojen kiihtymistä, ja yleensäkin uskontoon perustuvaa väkivaltaa.

Tämä oli ennustettavissa, sillä uskovaiset miehet joutuivat väkivallan kohteeksi. He olivat ainoastaan valvomassa, että naiset käyttäytyisivät Jumalaa kunnioittavalla tavalla. Sen sijaan miehiä alettiin hakkamaan kepeillä. Miehet olivat ainoastaan uhkailemassa naisjoukkoa fyysisellä väkivallalla, jos naiset eivät lopettaisi kauneushoitolassa käymistä ja säädyttömyksi tuomittujen vaatteiden käyttöä. Sen lisäksi miehet halusivat partureiden lopettavan miesten partojen ajelemisen.

Ihmiset eivät ole tarpeeksi ymmärtäväisiä sellaisia ihmisiä kohtaan, jotka ovat vaatimassa muita elämään heidän asettamien moraalisäännösten mukaan. Kerrassaan huolestuttavaa menoa.

Toisaalla Yhdysvalloissa FoxNews valaisee kansaa vasemmiston karmeasta kultista. Kuolleiden hautajärjestelyjä ilmestyy aina silloin tällöin häiritsemään liberaaliudestaan tuttu vasemmistolaisten porukka nimeltään Westboro Baptist Church.

No comments: