24.4.13

Bostonin False Flag ja paljastavat valokuvat

Sosiaalisen median salamannopea tiedonvälitys levittää monenlaista väittämää/ihmettelyä Bostonin pommi-iskusta. Yksi yleisimmistä kuvasarjoista on Boston Truth Revealed. Käydäänpä kuvia läpi yksitellen.

1) Sisäpiiritietoa suoraan anonyymistä lähteestä internetin keskustelupalstoille. Syväkurkku tietää, että iskujen tekijät lavastetaan ja heidän kotoaan tullaan löytämään kivääriliiton kirja. Sen ja pommien rakennustavan perusteella aletaan väittämään, että luotien myyntiä pitäisi alkaa säännöstelemään turvallisuuden nimessä. Syväkurkku paljastaa, että poliisit tekevät iskun perjantaina.

Melko jännittävä ennustus, mutta poliisit lähtivät raidaamaan torstaina. Katso kuvia tapahtuneesta. Näitä ei näy noissa salaliittoteorioita levittävissä linkeissä. Pojat räjäyttivät taas yhden painekattilasta väsätyn pommin. Toistaiseksi lööpeissä ei kauhistella luotien ruudista tai NRA:n osallisuudesta parivaljakon ideologiaan. Sisäpiirin tietoa levittävä anonyymi henkilö halusi varoittaa ihmisiä, mutta ei näköjään osannut vuotaa tietoja aineiston kera yhdellekkään menestystä hamuavalle toimittajalle. Sääli. Ai niin, tiedotusvälineet ovat juutalaisten omistuksessa.

2) Kuva raskaasti aseistautuneista poliiseista panssaroidun auton kera.

3, 4 ja 5) Kadulta löydetty riepaleinen reppu herättää kysymyksiä. Kenelle se oikeasti kuului? Kuvissa vihjaillaan, ettei se kuulunut poliisien metsästäville henkilöille, vaan ilman huomiota jääneelle miehelle. Joka onkin jollakin tavalla yhteyksissä erikoisjoukkoihin. "Not a suspect" ja "IGNORE THESE MEN!!!" teksteillä annetaan ymmärtää, että poliisi salailee mustiin takkeihin ja vaaleanruskeisiin housuihin pukeutuneita miehiä. He eivät pääsisikään kovin helposti epäiltyjen listalle, sillä he olivat mukana turvajärjestelyissä. Heitä oli paikalla useampi henkilö. Esim tällä videolla (13 sekunnin kohdalla) nähdään miten identtisesti pukeunut ryhmä puhuu keskenään poliisien ja ensihoitajien seassa, kun siviilit on ohjattu pois paikalta.

Itse riekalisen repun olkaimissa on keskellä vaalea leveä raita, aivan kuten valkoista lippalakkia käyttävällä pojalla, mutta hänen repussaan on myös enemmän valkoista. Turvajoukkojen miehellä on kokonaan mustat olkaimet. Kuvasta ei saa selvää kuinka paljon repun materiaalista on revennyt pois räjähdyksestä.

6) Tamerlan Tsarnaev makaa maassa vaatteet päällään. Verta ei näy. Kolme tuntia myöhemmin hänet on julistettu kuolleeksi. Poliisi siis murhasi hänet sairaalassa, sillä hänellä ei ollut vammoja ennen sairaalaan joutumista. Wait, what? Poliisi murhaa toisen epäillyn, mutta ottaa toisen kiinni hengissä?

7) Poliisi saattaa alastonta miestä. Sen annetaan ymmärtää olevan Tamerlan. Poliisi kyllä otti kiinni jonkun miehen ja riisui hänet vain korttelin päässä epäiltyjen asunnosta. Kuulustelun jälkeen miehelle annettiin vaatteet takaisin. Hänet kuvattiin. Kyselyt jatkuivat. Mies päästettiin vapaaksi. Toimittajat kuvasivat tapahtumaa videokameroilla.Väitteet Tamerlanin kuolemasta kolme tuntia ampuvälikohtauksen jälkeen ovat täysin vahvistamattomia. Kuolleella Tamerlanilla on rintakarvoitusta. Pidätyskuvassa olevan miehen rintakehä näyttäisi olevan sileä, mutta resoluutio on onneton.

8) Tamerlan nyrkkeilysalilla. Tamerlan kuolleena. Sama äijä.

9) Tarkempi kuva Tamerlanin vammoista. Ei kaunista katseltavaa.

10) Veneestä ei löydykään verilammikkoa (ainakaan ilmasta otetun kuvan näkökulmasta), kuten CNN:n haastattelussa David Henneberry antoi ymmärtää! Väitteet veren tahrimasta veneestä ovat osa lavastusta, sillä epäilty ei selvästikään ollut loukkaantuneena veneessä. Tosin Henneberry sanoo nähneensä "good amount of blood", ei verilammikkoa, ja kuvailee muutenkin tarkemmin tapahtumia.

11) Hengitysletkua epäillyn suuhun.

12) Koko sotku olikin tarkoitettu viemään huomio kongressin äänestämästä CISPA laista. Aivan kuin siellä olisi äänestetty eri tavalla, jos pommit eivät olisi pamahtaneet Bostonissa.

13) Tarkennettu kuva Tarmelaniin, mutta siitä ei selviä onko hänellä oikeasti reppu selässä. Oikea käsi on koholla oikealla puolella. Ehkä asento on juuri sellainen, kun hän on menossa kahden naisen välistä ohitse. Nyt tarvitaan CSI enhance-teknologiaa. Dzhokar Tsarnaev ei kanna reppua.

14) Kauheasti nuolia ja tekstiä, mutta ideana Craft Internationalin osallisuus pommi-iskuihin. Tai ainakin miehillä on vaatteita, joissa on Craftin logoja. Paljon kysymyksiä, mutta ei näyttöä pommi-iskuun osallistumisesta. "Possible detonator?" taitaapi olla se säteilymittari. Se olisi vihje siitä, että kyseiset miehet ovat Massachusettsin osavaltion Weapons of Mass Destruction Civil Support Team. WMD-CST tarkoittaa ryhmiä, joiden koulutus antaa parhaat ja nopeimmat reaktiot juuri tuollaisissa tilanteissa. Todellakin, tässä artikkelissa kerrotaan, että CST oli paikalla Bostonissa:

The Massachusetts team was on duty during the running of the Boston marathon, augmented by similar civil support teams from the New York and Rhode Island National Guards.

15 ja 16) FBI ei pidättänyt epäiltyjä ennen pommien räjähtämistä. Pommien räjähtämisen jälkeen reppunsa äärellä kyyristynyt mies ei joutunut pidätetyksi. Kuvissa jälleen Craft Internationalin miehiä.

17)  Pilakuva, jossa väitetään Sandy Hookin rehtorin olleen hengissä ja seuranneen Bostonin maratonia. Tarvitseeko sitä edes sanoa: Bullshit.

18) Obaman sanat VS todellisuus kaduilta. Poliitikko puhui palturia retoriikallaan, stop the press!

19) Reput herättävät epäilyjä, sillä salaliittolaiset eivät osanneet lavastaa oikeanlaista pommireppua.

20) Craft Internationalin pojat taas kuvissa.

21) Viranomaiset pyrkivät hallitsemaan spekulaatioiden leviämistä. Ei taida onnistua.

22) Pääkallo-logojen vertailua.

23) Jälleen reppujen vertailua.

24) All this for one man? Johon voin vain vastata; USA on hullu maa.

Eli varmin merkki salaliitosta on räjähtäneen repun erilaisuus valvontakameran kuvissa oleviin reppuihin. Ehkä siihenkin tulee selvyyttä, kun todistusaineistoa julkaistaan oikeudenkäynnissä. Salailu sen suhteen saivatko viranomaiset jonkinlaisen varoituksen tulevasta iskusta on tietenkin mahdollista. Se ei vaan itsessään vielä todista, että iskut olivat valtioterrorismia.

Laitetaan vielä loppuun Bostonin poliisipäällikkö Ed Davisin lausunto, jossa hän käyttää erikoista sanavalintaa.Actors? Näyttelijöitä? Lipsahdus paljastaa, että epäillyt olivatkin kaikkea muuta kuin mitä media väittää! Merrian-Webster sanakirja on mukana salaliitossa, sillä se väittää sanaa käytettävän myös muuhun kuin näyttelijöihin. Eli actor on henkilö, joka osallistuu johonkin tapahtumaan.

No comments: