13.4.13

Homomafia poliitikkojen kimpussa

Britannian konservatiiviset poliitikot ovat pulassa. Kansakunnan moraalikompassi on alkanut sojottamaan enemmän kohti homo- ja lesbopareille suotavaa avioliittoa. Mutta kaikki eivät jaksa odottaa poliitikkojen vaihtamista äänestämällä. Useat parlamentaarikot ovat kertoneet heihin kohdistuneesta kiristyksestä. He olivat äänestäneet samaa sukupuolta olevien avioliittoja vastaan, vaikka hallitus ajoi sitä, josta seurasi kostotoimenpiteitä. Kurinpitoa on tehty poliittisen järjestelmän sisällä.

Toistaiseksi anonyymiä pysyttelevä parlamentaarikko on kertonut, että konservatiivipuoleen sir George Young olisi käyttänyt väärin äänestäneiden konservatiivien kulutietoja kiristämiseen. Heidän pitäisi äänestää jatkossa hallituksen toivoiden mukaan, tai joutua tiedotusvälineiden käsiteltäväksi.

Sir Young vastaa puolestaan toimittajille, että hän hankki konservatiivien kulutiedot tavallisten kanavien kautta, eli pyytämällä niitä parlamentin valvontaelimeltä. Tiedot eivät olleet luottamuksellisia.

Muutenhan konservatiivipuolue on aina ollut kovin avomielinen siitä miten heidän jäsenensä äänestävät (varsinkin kun puolue on hallituksessa) ja koko Chief Whip -virka on vain koristetta saarivaltiossa...


1 comment:

Tomi said...

Brittikonservatiivipoliitikot ovat niin tunnettuja perversioistaan, kiitos sisäoppilaitosten, että heidän luulis käyttävän chief whippiä jatkuvasti.

Konservatiivit haluavat myös pysyä turvallisesti kaapissa.