16.4.13

NWO-blogi ja Stuttgartin kaatunut rekka

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi näyttää hairahtuneen huijauksen uhriksi, tai vähintään kriittisen ajattelun kohdalla tapahtui paha vajaus.

Saksan, Stuttgartissa meinasi tapahtua 27.02.2013 suuri ydinkatastrofi kun ydinmateriaalia kuljettanut rekka-auto meinasi kaatua kesken ajon ojaan autobahn A81-tiellä. Mutta tieliikennekamerasta näkyy, kuinka tuntematon valon välähdys estää rekan kaatumisen ja nostaa sen ylös ja laskee sen jälkeen poikittain tielle. Tämä kyseinen videonauha julkaistiin Pacific News Center uutiskanavalla. Lisäksi rekan kuljettama ydinmateriaali hävisi tämän jälkeen täysin kokonaan.
 Pacific News Center on kyllä oikea uutiskanava, mutta sen logot ovat erilaisia kuin tuossa "saksalaisessa" klipissä. Lisäksi videolla näkyy miten vastaantuleva liikenne ei reagoi tippakaan heidän edessään tapahtuvaan ihmetekoon. Ehkä muukalaisten salaperäinen teknologia on kuin sattumalta tietokoneella tehdyn grafiikkaefektin näköistä. Hieman oudosti saksalaiset hälytysajoneuvot kuulostavat käyttävän amerikkalaisia sireenejä. Saksalaisissa on aivan erilaiset äänet.

Videolla puhuvat Andy Muller ja Christopher Zitterbart ovat mainosvideoiden tuottajia.

NWO-blogi osoittaa pientä varovaisuutta:

"Tässä vaiheessa on vielä vaikea sanoa, että onko tässä kyseessä tarkoituksellisesti tehty huijaus vai aito tapaus."

 Sanoisin, ettei ollut vaikea sanoa oliko video huijaus vai ei. Tai ehkä minä olen päättelykyvyiltäni yli-ihmisen tasolla (Hint: En selvästikään ole). Pacific News Center muka uutisoi Saksan tapahtumista, mutta yksikään saksalainen uutiskanava tai sanomalehti ei huomannut tapahtumaa, vaikka paikalla oli useita hälytysajoneuvoja. Aidon PCN:n uutishausta ei löydy vastaava juttua.

Sillä se on huijaus.

 Onneksi huijausvideoita tehtailevien henkilöiden motiivit ovat tiedossa:

Mutta sitäkään mahdollisuutta ei kannata poissulkea, että tämä koko juttu olisi tehty vain disinfotarkoituksessa, jonka tavoitteena olisi nyt vain mustamaalata kaikki ne henkilöt jotka tähän kyseiseen valopalloon uskoo. Sillä Yhdysvalloissa muutenkin eletään tällä hetkellä niitä aikoja, jolloin kansallisen ufosalailun verhoa yritetään raottaa enemmän. Mutta Pentagon on ollut edelleen täysin vastahakuisella linjalla ja tulee kyllä varmasti lisäämään ufo-disinfoa peliin minkä vain kerkiävät.No comments: