26.4.13

Bostonin False Flag & Kaikkien aikojen hienoin show! Katso tekoveriset kuvat!

Bostonin maratonin salaliittoteoriat näyttäisivät vain viillintyvän. Aikaisemminhan teorioita on alettu rakentelemaan vasta viranomaisten lausuntojen perusteella, kun Virallinen tarina herättää kysymyksiä ristiriitaisuuksillaan. Nyt teorisointi alkoi heti samalla tunnilla iskuista. Villeimmät ideat pommi-iskusta ovatkin radikaalista päästä. Pommit eivät oikeasti olleet vaarallisia, vaan ns. savua ja peilejä. Kameroille silminnäkijälausuntoja antavat henkilöt ovat vain näyttelijöitä. Puhumattakaan pommien uhreista, jotka oikeasti olivat aivan toisia henkilöitä kuin julkisuudessa annetaan ymmärtää. Aivan, uhrit ja veri olivat pelkkää showta! Teemu Vehkala kirjoittaa:

Ei tämä selity millään muulla, kuin sillä että noilla on tuolla jenkeissä tiettyjen näyttelijöiden kuvat tällaisten lavastettujen false-flag iskujen varalle. Joita sitten kierrätetään aina uudelleen ja uudelleen, kun eihän nyt kukaan enää heidän kasvojaan muista puolenvuoden päästä ja jos joku nyt niitä kyseenalaistaa, niin hyökätään mediassa näitä väitteitä vastaan ja julistetaan "hullujen salaliittoteoreetikkojen" huuteluiksi.
Eli joku räjäytti huijauspommeja, joiden aiheuttaman harhautuksen aikana ihmismassassa naamioituneet näyttelijät valelivat itseensä valeverta ja poistivat meikattuja irtoraajojaan. Sitten tiedotusvälineille näyteltiin uhreja, joiden vammat olivat pelkkästään tekaistuja vammoja. Lopulta tuo iskut tekaissut taho tulee orjuuttamaan kaikki kansat, ja on valmis salamurhaamaan ohjelman tiellä olevat ihmiset. Kuten he ovat valmiita teloittamaan syntipukeiksi lavastamansa miehet.

Mutta jostain syystä ei sitten tehnyt oikeaa iskua, oikeilla pommeilla, oikeille uhreille.

Tervetuloa salaliittoteorisoinnin jännittävään maailmaan!

Siksi seuraavat kuvat eivät olekaan niin shokeeraavia kuin ensin voisi luulla. Muistakaa, ne ovat pelkkää silmänlumetta. Veri ei ole oikeaa verta. Rajulta näyttävät kuvat ovat feikkejä. Kuitenkin herkimpiä lukijoitani voin suositella lopettamaan lukemisen tähän.

Adrianne Haslet aka näyttelijätär esittelee tekaistua tynkäänsä. Medialle levitetään kuin romaanista revittyä tarinaa tanssijasta, joka menetti jalkansa. Oikeasti häneltä amputoitiin ihan tarkoituksella, eikä minkään pommin takia, tuo jalka.Salaliittolaisten kadulle pudottamia nauloja, joiden sitten väitetään olleen pommeissa. Todennäköiseti poliisien taskuista pudotettuja nauloja.


Jalaton näyttelijä poseeraa erittäin taitavasti tehdyn proteesin kanssa. Hienosti asfaltille on myös levitelty mukamas miehelle kuulunut revitty kenkä ja irtojalan jäänteet. Huijaus on pohdittu perinpohjaisesti.Lisää näyttelijöitä, joille on meikattu rikkinäistä ihoa. Ja laajempi kuva siitä kuinka paljon kadulle kaadettiin tekoverta.


Ja vielä yksi näyttelijä, joka lepäilee kalpeaksi meikattuna kadulla ja toivoo esityksensä olevan uskottava.


Lopuksi kaikkein epäuskottavin kuva, sillä siinä pyörätuolissa kärrättävä "Jeff Bauman" ei edes roiski verta raajastaa. Illuusiota yritetään luoda kiristyssiteellä, mutta oikeastihan se on kääritty pelkän proteesin ympärille.Ei siis mikään ihme, että salaliittoteorisoijien välille muodostuu pientä kitkaa. Toisia syytetään misinfon levittämisestä ja salaliittoteoreetikoiden naurunalaiseksi tekemisestä. Se on karmaiseva synti. Silloin nimittäin tehdään Niiden työtä. Niiden, jotka alunperin tekivät tuon valtioterrorismin.

Kun joku seuraavan kerran väittää Bostonin iskujen olleen oikea terrori-isku, niin osaat nauraa hänelle. Olethan nyt herännyt totuuteen.

No comments: