21.4.13

Pitävät todisteet Bostonin False Flagista

Verkkomedian suosima kansalaistutkimus on onnistunut paljastamaan totuuden Bostonin pommeista. Se onnistui vain kolme päivää tapahtumista. Ennen poliisien tekemää selvitystä ja FBI:n julkaisemia videonauhoja, tai muutakaan perinpohjaista tutkimustyötä.

On kulunut kolme päivää siitä kun Bostonissa räjähti kaksi pommia juoksukilpailussa aiheuttaen kolmen ihmisen kuoleman ja yli 170 ihmisen haavoittumisen. Välittömästi käynnistynyt kansalaisten tapahtumaselvitys alkoi tuottaa nopeasti tuloksia. Viranomaisten levitellessä yhä käsiään syyllisyyskysymysten edessä riippumaton tutkimus on saattanut kattavat selvitykset ja myös teosta epäiltyjen valokuvat julkisuuteen.

Pommeista voidaan ns. virallisissa lähteissä syyttää vaikka ketä,  mutta Verkkomedia, Infowars ja Alex Jones & Janus Putkonen tietävät ketkä ovat oikeasti syyllisiä. Todisteet ovatkin jänniä.


Hyvät naiset ja herrat, käsikirjoitus on sortunut!

Alex Jones toteaa, että "mustia reppuja epäilyttävine kantamuksineen oli juoksukilpailujen pommiharjoituksessa liikkeellä niin monia, että varsinaiset tapahtuman vartijat ja turvallisuushenkilöstö enää kyennyt erottamaan uhkia".
Valtioterrorismi paljastui tärkeässä lehdistötilaisuudessa, jossa poliisi ja FBI:n kiistivät, ettei käynnissä olisikaan ollut pommiryhmän harjoitustilannetta – vastoin kaikkia vahvistettuja ja kiistattomaksi luokiteltavia faktoja.
Yleisölle oli huudettu ohjeina ennen pommien räjähtämistä, että "kaikki on kunnossa, älkää välittäkö reppuihin sonnustautuneista miehistä, kyseessä on vain harjoitus!"
Videoilta ja kuvista näkee, että kaksi laivaston erikoisjoukkojen (NAVY SEALS) sotilasta seisoo reput selässään vastapuolella räjähdyspaikkaa puhuen korvissaan oleviin hands-free radioihin kun samaan aikaan toisella puolen tietä siviilipukuinen "patsy" asettaa pommia paikalleen.
Riippumaton tutkimus paljasti yhteensä 5–6 miehen toteuttavan operaatiota ja fyysiset todisteet vahvistavat osaltaan tekijöiden osallisuuden tapahtuneisiin räjähdyksiin.

1)  Bostonin maratonin turvallisuutta valvottiin pommikoirilla. Yleisölle kerrottiin, ettei kannata huolestua, sillä kyseessä oli vain harjoitus.

2) Tavallisten poliisien lisäksi paikalla oli Navy SEAL erikoisjoukkojen tunnuksia käyttäviä miehiä.

3) Boston Globe -lehden twiitissä kerrottiin, ettö poliisi tekee hallitun räjäytyksen. Se tosin ilmestyi tunti pommien räjähtämisen jälkeen, ja liittyi Bostonin kirjaston tapahtuneeseen tulipaloon.

Infowarsin kansalaistoimittaja Dan Bidondi kysyy videolla oliko viranomaisilla etukäteen tietoa iskuista. Olihan menossa harjoitukset pommi-iskun varalta. Hänelle vastataan suoraan, että valmistelut olivat nimenomaan maratonia varten, mutta heillä ei ollut etukäteen tietoa (mutta mitä muuta he voisivatkaan vastata!).

Toimittaja Janus Putkonen kommentoi:

Voimme mielenkiinnolla odottaa, miten USA:n hallinto aikoo luovia ulos hankalasta tilanteestaan. Valtioterrorismi on todistettu jälleen tapahtuneen vahvoin todistein ja epäilyksin – tällä kertaa harvinaisen tehokkaasti sekä nopeasti, jo ennen virallisen tapahtumaselityksen rummutusta. 


 Huom. Verkkomedian maailmasa vahvat epäilykset ovat itsessään todisteita salaliitosta. Tämä varma tieto valtioterrorismista perustuu siis tietoon siitä, että Bostonin valtavassa yleisötilaisuudessa oli turvajärjestelyjä. Järjestelyt vaan sattuivat olemaan epäilyttäviä pommien räjähtäessä. Paikalla olleet erikoisjoukot käyttivät erikoisjoukkojen tunnuksia (eivät tienneet ihmisten kännyköissä olevista kameroista?) ja heillä oli reput selässään. Repussa oli mm. säteilymittareita, joita Verkkomedia kuvaili näin: "Kuvissa näkee jopa viranomaisia kävelemässä pommien laukaisinlaitteet käsissään."

False Flag tehtiin erikoisjoukkojen valvonnassa, jotka eivät edes vaivautuneet peittelemään läsnäoloaan. Sitten salaliittolaiset lavastivat syntipukeiksi pari nuorta miestä. Iskujen poliittinen motiivi on epäselvä, ellei tarkoituksena ollut pitää salaliittoteoreetikot kiireisinä.

Jos kameroille ei olisi taltioitunut erikoisjoukkojen tunnuksia, eikä yleisölle olisi kerrottu harjoituksesta, niin teoreetikko olisi voinut epäillä pommi-iskujen olleen viranomaisten sallima terroriteko. Julistihan Alex Jones iskut epäilyttäviksi ennen savun hälventymistä kaduilla. Samanlaista teorisointia esitettiin syyskuun 11. iskuista, kun lentokoneet iskeytyivät joko valtion järjestämänä (tai ohjuksina) tai vaihtoehtoisesti valtion turvallisuusjoukot tiesivät iskujen tapahtuvan ja sallivat ne.

Ehkä joskus tulevaisuudessa paljastuu lisää tästä valtioterrorismista Bostonissa. Toistaiseksi en ole vakuuttunut Verkkomedian tarjoilemasta aineistosta.
“It is the nature of an hypothesis, when once a man has conceived it, that it assimulates every thing to itself as proper nourishment; and, from the first moment of your begetting it, it generally grows the stronger by every thing you see, hear, read, or understand.”
Life and Opinions of Tristram Shandy, Gentleman

David Pakmanilla on asiaa näistä salaliittoteorioista. Suosittelen katsomaan.

4 comments:

Anonymous said...

Itseänikin jäi päälimmäisenä ihmetyttämään Verkkomedian artikkelin luettua että millä perusteella poliiseilla olleet laitteet on tunnistettu juuri pommin laukaisimiksi? Ja jos ne olisivat laukaisimia, miksi niitä tarvittaisiin useampi kappale? Ja oliko jossain muka pitävää kuvamateriaalia kuinka joku virkavallan edustajista antoi räjähteet näille "syntipukeille"? Ja mikä on hallituksen motiivi suorittaa kyseinen teko? Aika hataralla pohjalla ollaan minun mielestä.

MrrKAT said...

Pitääpä muistaa että päätoimittaja on lavastuksen ja illuusion eli siis harhautuksen ammattilainen.

;)

Siinä voi tosin mennä överiksi?
"Anna insinöörille vasara niin hän alkaa nähdä nauloja kaikkialla."

Anonymous said...

Noniin, nyt on löydetty myös hallituksen motiivi, case solved!

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=7637

Näätä said...

Kyllä salaliitto teorioiden keksijöillä on liikaa aikaa käsissään. Menisivät töihin tai opiskelemaan. Jeeezz....