30.5.13

9/11 salaliittoteoreetikon uusi elämä

The Telegraph kertoo Charlie Veitchin elämästä. Hän on ollut aktiivinen youtube-käyttäjä. Joillakin videoilla hän kertoi salaliittoteoriasta. 9/11-totuusliikkeen parissa aikaansa viettävä Charlie oli vakaasti sitä mieltä, että WTC-tornit romahtivat hallitun räjäytystyön tuloksena. Pelkkä matkustajakoneen törmäys ei riittäisi romahduttamaan torneja. Hallitus tai hallituksen yllä oleva salaisempi kerho järjesti tuhansien ihmisten kuoleman, tekosyyksi Irakin sodalle. Yleinen selitys salaliittoteorioiden maailmassa. Sitä esitetään myös kotimaisilla keskustelupalstoilla. Charlien videot keräsivät faneja. Pian jopa Alex Jones ja David Icke kutsuivat hänet puhumaan ohjelmiinsa.

Tilanne muuttui kun hänet kutsuttiin Conspiracy Road Trip -ohjelmaan. Jakson kesto hieman yli 56 min. Suosittelen katsomaan sen. Charlie pääsi keskustelemaan syyskuun 11. New Yorkin lennonjohtajan, arkkitehtien, lentäjien sekä räjäytystyötä tekevän asiantuntijan kanssa. Testataanpa jopa termiitin käyttöä teräksen leikkaamisessa. Kokemus altisti Charlien uudelle materiaalille. Sillä olikin harvinainen vaikutus mieheen. Hän muutti mielipiteitään uuden tiedon valossa. Youtube-kanavalle ilmestyi miehen selonteko käänteistä.

Se laukaisi rajun vastareaktion fanien parissa. Palaute vaihteli tappouhkauksista miedompiin solvauksiin. Charlien siskon lapsien kuvia yhdisteltiin lapsipornoon. David Icke totesi, että Charlie tulisi katumaan muuttunutta mielipidettään. Hän pyysi Charlieta lopettamaan yhteydenpidon. Alex Jones julisti aina tienneensä, että Charlie oli psykopaatti. Takes one to know one.

Charlien asenne elämää kohtaan muuttui. Hän kuvailee itseään kyynikoksi ja misantroopiksi. Onneksi miehellä on uusia projekteja joihin keskittyä. Salaliittoteorioiden jälkeenkin voi olla elämää.

Kaikkea ei kannata ottaa liian vakavasti.

No comments: