8.5.13

Sylvia Browne on pulassa, osa 2

Meedio Sylvia Browne oli pahassa rahapulassa 2009. Lahjoituksia ja kiertueita tuli valitettavasti sen verran, että hän pystyi jatkamaan ihmisten epätoivolla rahastamista. Suureksi ihmetyksekseni useampi uutislähde on ottanut esiin tuoreimman fiaskon.

Ohiossa kaapattiin nuori Amanda Berry noin kymmenen vuotta sitten. Melkein kuriositeetiksi jäänyt yksityiskohta Berryn suvusta ei onneksi jäänyt unholaan. Amandan äiti Louwana Miller kävi kysymässä kysymyksiä meedio Brownelta vuonna 2004. Televisio-ohjelman nauhoituksissa meedio kertoi ahdistuneelle äidille, että hänen tyttärensä on kuollut. Hän sanoi, että äidin on vain päästävä eteenpäin elämässään. Puolitoista vuotta kestänyt epätoivo muuttui vastentahtoisesti hyväksynnäksi. Amanda oli kuollut. FBI oli toista mieltä ja jatkoi tutkintaa, mutta turhaan.

Äiti Miller menehtyi sydänoireisiin 2006. Perheen mukaan kuoleman aiheutti sydänsuru.

Vaihteeksi iloisia uutisia kantautui maanantaina. Amanda löydettiin hengissä ja terveenä kahden muun kaapatun naisen kanssa. Miehet ovat poliisin sellissä ja tutkinta päällä.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun meediomme näyttäisi puhuvan mitä spiritualistinen sylki suuhun tuo. Sylvialla on vähemmän mairitteleva tarkkuus noissa puheissaan. Prophecy: What the Future Hold for You? kirjassaan s. 145 Browne paljasti, että paavi Benedictus olisi viimeinen paavi. Hänen jälkeensä katolista kirkkoa hallitsisi kardinaalien neuvosto. Hups.


Brownen puolustus on aina sama. Hän ei väitä olevansa aina oikeassa. Hänen näkynsä ovat pelkästään siinä 80 - 90 % tarkkuuden paikkeilla. Toki näyttäisi siltä, että hän käytti todennäköisintä vaihtoehtoa puhuessaan Amandan äidille. Näin hän yritti saada liikettä murheen murtaman naisen surutyöhön. Ihan ymmärrettävä motiivi.

Meedion puheissa on se yksi pienen pieni ongelma, joka aiheuttaa minussa päänsärkyä. Sessio Sylvian kanssa puhelimen välityksellä maksaa 850 dollaria.

No comments: