5.5.13

Arkkipiispalla asiaa aborteista ja lasten raiskaamisesta

Meksikosta kantautuu kummia. Arkkipiispa Fabio Martínez Castilla puhui abortin ja lasten raiskaamisen kauheuksista. Tietenkin hän tuomitsi molemmat aktit moraalittomiksi. Synniksi. Kuitenkin toinen niistä on toista kauheampi teko. Raskaana olevan naisen visiitti aborttiklinikalla lääkärin luona VS papin painostamana tehty lapsen raiskaaminen kirkon takahuoneessa. Kumpi niistä onkaan se rankenpi rikos? No tietenkin abortti, sillä se on kirkon silmissä ihmisen murhaamista. Raiskatut lapset jäävät henkii.

Samassa puheessaan Fabio muistutti, että kondomit ovat vain laastareita, joilla vältellään vastuuta. Ymmärtääkseni vastuun välttely on ylimmillään silloin, kun mies jättää paksuksi panemansa naisen yksin.

Anyways, on ilo huomata, etteivät katolisen kirkon edustajat ole lopettaneet moraalisten kannanottojen esittämistä. Lapsia raiskanneiden pappien suojelu on osattu jo yleisellä tasolla julistaa huonoksi asiaksi. Näin katolinen kirkko palaa hiljalleen lähes vakavasti otettavaksi ääneksi moraalisissa asioissa.

1 comment:

Anonymous said...

"Ymmärtääkseni vastuun välttely on ylimmillään silloin, kun mies jättää paksuksi panemansa naisen yksin."

Eikös Jeesuskin ole syntynyt tällaisesta tapauksesta?