27.12.13

Herra Helppi ja Hilpeä Hihhulointi

Rauno Helppi kiertää Suomea ja varoittaa uskovaista kansaa erinäisistä vaaroista. Hän kiertänyt maailmaa puhumassa samoista aiheista. Herra Helppi on myös puhunut poliitikkojen kanssa näistä vaaroista. Youtubeen ilmestyi näyte herran esityksestä. Sitä ei voi suositella heikkohermoisille tai muuten vaan kääminsä helposti käryttäville.
Aloitus ei ainakaan ole hellä kuuntelijan korville. Homoseksuaalisuuden pahuus tuli ilmi MeNaiset-lehden kohua aiheuttaneen eheytymysartikkelin jälkeen.

"Tämä pahoin voimat edustaa homoseksuaalista pakkovaltaa. Ja se on pahempi pakkovalta kuin natsismi tai kommunismi. Se raivaa kaikki vastustajat pois tieltään. Väkivallalla jos ei millään muulla."

Tämä paha voima pyrkii pakko-ohjelmoimaan koko kansan. Pakko-ohjelmointia tapahtuu kouluissa, joissa viattomat lapset joutuvat aivopesun uhreiksi.

"Alavuden koululla oli Alaston homo esitys, siellä koululaisille, lapsille. Eikä vanhemmilta kysytty lupaa.  Se on jo näin törkeetä."

Ehkä herra Helpillä on esityksen nimi hakusessa, sillä Alaston homo esityksistä kouluissa ei löydy tietoa. Sen sijaan kouluissa on kierrellyt Outo homo menee kouluun -monologi. Esitys on tarkoitettu 14-19 vuotiaille. Siinä ei ole alastomuutta, vaan puhetta erilaisuudesta, jopa siistittynä versiona teatterilavojen versioon verrattuna.

"Meiltä viedään lapset, suoraan sanoen. Pakko-ohjelmoidaan lapset ja nuoret homouteen. Ja media hulluna lietsoo sitä. Ohjelmoi."
Hieman yllättäen maailmanloppu on aivan lähellä. Meno on niin karmeaa uskovaisten kannalta.

"Homojen törkeä hyökkäys on merkki siitä, että kohta kaikki palaa tulessa. Alasmeno on jo muutenkin lähtenyt liikkeelle."
Ja.

"Mä ihmettelen, jos tämä vuosi pääsee loppuun. Sillä alasmeno on niin rankka."

Vielä pari päivää aikaa, ennen herra Helpin ihmettelyä olemattomasta maailmanlopusta. Aivan kulman takana oleva maailmanloppu on aina iskevämpi saarnassa kuin "lapsen lapsen lapsen lapsillenne tuleva maailmanloppu".

Sitten hän pääsee kansanedustajista puhumiseen. Hän on kuulemma heihin paljon yhteydessä. Joku kysyi häneltä miten parisuhdelain vahvistaminen häiritsee uskonnonvapautta.

"Mä sanoin hänelle, että kuule ei todella häiritse. Mitä ne tekee yksityiselämässä niin tehkööt. Mutta, silloin kun siitä tehdään lainsäädäntö, niin lainsäädäntö on vakava asia. Sillä eri mieltä oleva on heti rikollinen."

Johon kansanedustaja Oras Tynkynen on kuulemma kysynyt: Miten voi rikollisuus lisääntyä, jos tällainen avioliittolain muutos tehdään?

"Lainsäädäntö on sellainen, että kaikki eri mieltä ovat ovat heti rikollisia." ... "Lainsäädäntöä sä joko tottelet tai et!"

Eli miten se rikollisuus tulisi julki ja mitä heille tehtäisiin?

"Ensimmäisenä kaikki me perinteellisiin elämänarvoihin uskovat me ollaan heti rikollisia, ja meitä on paljon. Ja me emme tule alistumaan. Jos minun lapset otetaan seksiluokkaan ja katso kun alaston homo hyppii siellä, osoittaa kaikenlaiset seksisuuntaukset, että lapsista katoaisi kaikki hävyn tunto vaikka ne tekis mitä."

Ehkä herra Helppi viittaa tässä taas virheellisesti alastomaan homomieheen koululuokissa. Toivottavasti hän kuitenkin tarkoitti sitä kouluissa annettua seksivalistusta, joissa opetetaan ettei masturbaatio johda helvetin liekkeihin, eikä lapsen tarvitse hävetä itseään, jos tuntee ihastusta samaan sukupuoleen. Hui miten tuhmaa! Joillekin tämä ajatus on yhtä syntistä kuin homoseksi.

En väitä, että herra Helppi on valehteleva demagogi, vaan mahdollisesti joku on syöttänyt hänelle jekutusmielessä väärää tietoa. Helppi ei vaivautunut tarkistamaan mitä Homo menee kouluun -monologissa puhutaan.
"Ja minulle tulee mieleen, että Herra, lähetä nyt jonkilainen Mooses kirveen kanssa tänne nyt."

Joku mies hihkaisee yleisöstä: "Aamen!"

"Tää uuden liiton pehmoaika ei enää toimi."

Toiveet Vanhan testamentin kuolemantuomioista ja kirveen heilutteluista ovatkin tuttuja minulle Jenkkilän fundamentalistien saarnoista. On mukavan erilaista kuulla samoja haikailuja kotimaisella kielellä. Onhan tämä nössömeno tylsää, kun kristityt eivät teloita syntisiksi ja saastaisiksi tuomitsemiaan ihmisiä.

En tiedä kuinka suosittuja herra Helpin puheet ovat kotimaisten uskovien korvissa. Toivottavasti hän on yhden miehen kiertue, jota kuunnellaan vaivautuneen kohteliaasti. Yleisöstä kantautuvat hallelujat ja aamenet eivät vaan lupaa hyvää. Asun maassa jossa useampi ihminen uskoo kuten herra Helppi uskoo.

8 comments:

MrrKAT said...

Kotiseudullani kirkossa on esiintynyt ns. kirvespappi joka kerran piti kohusaarnan kirveen kanssa. Mutta hän on hyvin liberaali homo- ja nuorisomyönteinen eikä tulisi ehkä toimeen tämän Helppin kanssa.
(Ainakaan häntä ei laskettu Iisalmelaiseen uskovien kahvilaan tervetulleeksi liberaaliutensa takia).

Anonymous said...

Jännä kuunnella näitä ihmisiä jotka silmät kiiluen odottavat sivilisaation loppu ja hetkeä jolloin "me jotka olemme sen arvoisia kaapataan Jeesuksen syliin ja te muut saatte painua helvettiin." Lähteiden käyttö on usein tasoa "kuulopuhe". Välillä tuntuu, että lähteiden käyttö on kyseenalaista silloinkin kun kyseessä on raamattu.

Case-in-point Sodom and Gomorrah; Lot tarjoaa tyttäriään joukkoraiskattavaksi, jotta enkeli-seksiin ei tarvitsisi ryhtyä. Koska enkelit ovat selvästi niin avuttomia, että eivät Egyptissäkään osanneet erottaa juutalaista ovea egyptiläisestä ellei niihin piirretty merkkejä. (Exodus 12:7-13 NIV)
Tässä vielä mainittakoon, että Lot oli tämän tarinan "good guy".

Natsismi ja kommunismi kohdassa maininta, että homot tai "mikälienee pahavoima" raivaa kaiken vastustuksen pois millä keinolla vaan. Tämä on jotenkin tuttua: ristiretket, noitavainot,
antisemitismi, tiedemiesten vainoaminen, homojen vainoaminen...kelle soivat kellot, ehkä historia ei ole kristittyjen vahvin laji ja korvat ovat käsien paukutamisesta lukossa.

Kouluopetukselle mielestäni pitäisi laittaa myös jokin roti uskonopetuksessa. Vaikka puhujan mielestä on täysin ok, että kouluissa opetettaisiin tunnustuksellista uskontoa. Niinkauan kun valtio määrä opetettavaksi mitä kirkko haluaa niin sen täytyy olla selvästi ok. Mitä pikaisesti luin tämän kaverin muita kirjoituksia niin hän näyttää katsovan Kivisiä ja Sorasia kuin ne olisivat historiadokumentteja.
Pakko-ohjelmointi on jo käynnissä, olen samaa mieltä ja sitä harrastetaan kategorian "uskonto" alla.

Lopunaika: Kaverin tietolähteet on varmasti merkittävät, koska kuten opimme (Mark.13:32) edes Jeesus ei kuulema tiedä hetkeä, ainoastaan isä tietää. Ihmettelen, että tämän kaverin tarvitsee paasata näin pienelle joukolle, kun tuntuu tietävän yhtä sun toista. Toinen asia, joka on ollut kristilliselle kirkolle hiukan ongelmallinen on,
Mark. 13:30 (ja muut samansuuntaiset kappaleet) jossa Jeesus sanoo palaavansa pilvistä enkeleiden kanssa torvet töristen ennenkuin tämä sukupolvi on mennyt. Eipä ole kaveria näkynyt, mutta hetki se on vaan aina lähellä...Valvokaa!
Ihan on Cargo-kultti meininkiä.

Puhuja myöntää, että saatana ja jumala ovat suurempia kuin me.
Olisi samalla esittänyt jonkun metodin millä voi päätellä kumman kanssa on juttusilla? Jos jokin tuntematon voima sanoaa "uhraa lapsesi minulle" niin kysytäänkö, että puhuttelenko nyt herra Belsebuubia vai häntä kuka-on-kuka-on? Selvästi herra Belsebuubilla näyttää olevan
enemmän voimaa kun jumalalla tai jumalaa ei vaan nappaa tehdä asialle mitään. Appropo
kukas tämän langenneen enkelin loi alunperin, ennaltatietäen, että hedelmätarhaan se kuitenkin menee
kihisemää ja tarjoamaan alastomille naisille hedelmiä?

Missä ovat nämä aggressiiviset evangeliset homot on, jotka tulevat oville koputtamaan ja sodomoimaan toisten eteisiin?
Yhdestä asiasta olen yhtä mieltä "Käytännön järjenvalo on kyllä kadonnut".

Anonymous said...

Olen varma siitä, että nekin jotka kieltävät Jeesuksen ja pilkkaavat hänen omiaan, tulevat Pyhän Jumalan kasvojen eteen kerran. Nöyrtykää ja pyytäkää, että saisitte nähdä totuuden ja vastaanottaa Jeesuksen, joka yksin voi ihmisen sielun pelastaa.

Anonymous said...

Sanoisin näin:


Monet homouden vastustajat ovat itse homoja, varsinkin uskovaisten joukossa on näitä:


Kaapihomo homojen metsästäjiä,
joilla on ongelmia oman seksuaalisuuden kanssa.


SETA:n analyysi asiasta on aika pätevä.


Itse kannatan Pyhän Raamatun perinteistä käsitystä perheestä, mutta kyllä SETA joskus puhuu asiaa.


Että silleen.


Yst.terv.
Uskovainen

Anonymous said...

Onko sinulla kaikki kotona vai oletko seonnut lopullisesti?

Anonymous said...


Eräs ystäväni totesi, että Helppi auttoi häntä todella paljon hänen henkilökohtaisissa ongelmissaan laittamalla itsensä likoon tavalla, joka on hyvin harvinaista. Lisäksi tämä ystäväni totesi, että Helppi ei halua asiasta mitään kunniaa eikä tietoa leviämään. Siitä syystä en tarkempia tietoja halua antaa. Mutta kunnioitan syvästi Helppia.

Anonymous said...

Ihan vaan ystävällisenä vinkkinä blogin kirjoittajalle ja kaikille muillekin Helppiä kritisoivalle, että kannattaisi olla mieluummin vaikka hiljaa asioista, joista ei ymmärrä enempää kuin sika tuulimyllystä...

Eräänä päivänä jokainen meistä tulee tietämään totuuden.

Anonymous said...

Asiaahan hän puhuu!