20.12.13

NWO-blogi ja Loretta Fuddyn kuolema

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä-blogi on havainnut Loretta Fuddyn kuoleman lento-onnettomuudessa. Kirjoitus antaa ainakin minulle sellaisen vaikutelman, ettei asiaan ole perehdytty parhaalla mahdollisella tavalla.

Yhdysvaltain Department of Health terveystarkastaja Loretta Fuddy oli se henkilö joka vaati nähdä USA:n presidentti Barack Obaman virallisen synnyintodistuksen.

Erittäin hyvä asia jos hän sitä vaati, sillä juuri viraston johtajana Fuddy oli se henkilö, jonka tehtävänä oli valvoa kyseisiä papereita. Olisi erittäin outoa, jos hän ei olisi nähnyt virallista syntymätodistusta. Ehkä blogisti ei ole ymmärtänyt mikä Fuddyn virka oli. Terveysviraston johtaja joutui toistuvasti kertomaan Obaman ns. long form birth certificate todistusta haluaville, että osavaltion tietoturvalaki kieltää esittämästä sitä heille. Sen sijaan tarjolla oli terveysviraston julkaisema ja tuomioistuimissa täysin lainvoimainen syntymätodistus. Valitettavasti se dokumentti kertoi Obaman olevan USA:n kansalainen, joten dokumentti ei kelvannut. Viraston holveissa pidetyissä pitkän kaavan paperissa täytyi olla jotakin epäselvää! Muutenhan salaliittoteoriassa ei olisi perää.

Ja lopulta itse Obama vetosi kirjeitse Havaijin viranomaisiin (eli Loretta Fuddyyn), jotta asiassa tehtäisiin poikkeus, laista viis. Fuddy suostui, sillä kukaan virkailijoista ei oikein enää jaksanut vastata birtheriläisten kyselyihin. Kaikille salaliittoteoroiden kanssa painineille oli etukäteen selvää, ettei julkaistavalla paperilla olisi mitään merkitystä birthereillä. Se olisi aina jollakin tapaa epäilyttävä.


Nyt tapaus sai kuitenkin uuden käänteen, kun Fuddy kuoli lento-onnettomuudessa Havajilla. Hänen lisäksi 7 ihmistä sai surmansa, kun Cessna pienkone putosi heti nousun jälkeen tuntemattomasta syystä Kalaupapan lentokentällä 15:15 paikallista aikaa keskiviikkona.

Ymmärtääkseni uutisissa kuitenkin kerrotaan Fuddyn olleen ainoa surmansa saanut. Pakkolasku Cessnalla tehtiin mereen. kahdeksan muuta matkustajaa selvisi. Onnettomuus oli liikaa 65-vuotiaalle naiselle. Toistaiseksi tarkat tapahtumat eivät kai ole selvillä. Niin valitettavaa kuin Fuddyn kuolema onkin, ei se sinällään ole kovin yllättävää kyseisessä tilanteessa.

Tämän USA:n presidentti Barack Obamalle kuuluvan synnyintodistuksen väitetään olevan väärennös ja sitä tutkiva tutkimusryhmä on toiminut sheriffi Joe Arpaion johdolla.

Sheriffi Arpaion tutkimusryhmä on jäljittänyt Obaman rikollisia tekoja jo pitkän tovin. Urakkaa pidetään yllä toistuvien ilmoitusten kannattamana. Ryhmän johtohahmona toiminut Mike Zullo on luvannut mullistavaa paljastusta Obaman syntymästä jo pitemmän aikaa. Ja lahjoituspyynnöt toistuvat, jotta patrioottinen tehtävä saadaan suoritettua loppuun asti.

tehnyt KDLarsen JREF-foorumilla


Salaliittoteorian kannalta onkin helppoa vain olettaa, että Fuddy tiesi jotakin jota Virallisen totuuden pitäjät eivät halunneet hänen tietävän. Cessna ohjattiin jotenkin mereen, jotta Fuddy ei pääsisi julkistamaan tietojaan. Samalla periaatteella voi salaliittoteorisoida, jos kuka tahansa Havaijin terveysviraston työntekijä kuolisi onnettomuudessa. Salaliittoteorian kannalta olennaiset todistusaineistot vilunkipelistä vain jäävät uupumaan.

Ai niin, samassa syöksyneessä lentokoneessa istui myös Keith Yamamoto. Kuka? Hän sattuu olemaan saman viraston varajohtaja. Yamamotolla on sama pääsy saman Obaman alkuperäisen syntymätodistuksen luokse.

No comments: