17.12.13

Obamagaten ultimaalinen räjähdyspaljastus

Sheriffi Joe Arpaio ei ole luovuttanut. Hän ei jahtaa mitään mitättömiä rikollisia, vaan ehkä vuosituhannen kovimman petostapauksen ratkaisua. Kuten edelliset Obamagaten episodit ovat todistaneet, on presidentti Barack Hussein Obaman valtaistuin kaatumassa aivan millä hetkellä hyvänsä. Todisteina on käytetty väärinymmärrettyä Abode-dokumenttia, väärennettyjä syntymätodistuksia, ja tihrusilmin tehtyjä vääriä havaintoja. Kaikesta tästä materiaalista huolimatta Obamaa ei ole haastettu oikeuteen. Vaikea uskoa.

Obamagaten rakenteen värisivät, kun Havaijin osavaltion terveysviraston viranomainen kuoli lento-onnettomuudessa. Yhdeksän muuta matkustajaa selvisi hengissä. Sattumaako? Tietenkin virkailija hiljennettiin, sillä hän aikoi kertoa jotakin sopimatonta Obaman syntymästä. Kaikkien näiden vuosien jälkeen, eikä hän osannut ennakoida kuolemaansa salaliiton laajuudesta huolimatta. Onneksi sheriffi Arpaio ei usko, että kuolemaan liittyy epäselvyyksiä, joten vain vainoharhaisimmat foliopipot jauhavat aiheesta.

Arpaio on valmiina viimeiseen ratkaisevaan taistoon. World Net Daily vihjailee tulevasta hillityn sanakääntein. "Universumin särkevä" informaatio tulee mullistamaan maailman poliittisen tilanteen.  Tulossa on sellainen paljastus, ettei kukaan pysty edes kuvittelemaan miten järkyttävä tapaus on kyseessä. Ja se onkin hurja juttu sillä... Hetkinen?

Valitettavasti paljastus on menestyksensä uhri PR-puolella. Luvassa on kuulemma ihan rikossyytteitä jotakin/joitakin henkilöitä kohtaan. Tämän takia sheriffi ja kumppani eivät voi paljastaa sen enempää paljastuksesta. Lisäinfoa annetaan vasta marraskuussa 2014.


1 comment:

Rami said...

"Universumin särkevä" informaatio.

Ei hitto, Higgsin kentän kanssa ei kannata pelleillä, siitä ei hyvä seuraa.