4.2.14

PA-tapaaminen Turussa 2014, Suunnittelua

Se on melkein täällä. Nimittäin vuoden ensimmäinen PA-tapaaminen. Aikaisemmat parveilut ovat tapahtuneet Tampereella ja Helsingissä. Ehkä uskallan matkustaa myös kaukaisen Turun kaduille. Tätä uskaliasta matkaa varten tarvitsen kuitenkin tarkkaa tiedustelutoimintaa paikallistietoisilta Pahislaisilta.

Toimivan tapaamisen edellytyksenä ovat paikan sijainti siedettävän lähellä julkisia liikennevälineitä. Sekä ruokailumahdollisuus tarpeeksi tasokkaassa kievarissa. Melun tahi kapakkatappeluiden ei tulisi häiritä häiriintyneeltä kuulostavaa keskusteluamme. Tuttuun tyyliin korjaamme universumin ongelmat alkupalojen aikana. Eli jokin kabinetin tapainen olisi suositeltavaa. En ole tietoinen miten nämä asiat yhdistyvät Turussa, joten ystävällisesti kertokaa vinkkejä kommenteissa.

Arvio tulevan PA-tapaamisen päiväyksestä ei ole vielä edes hahmottunut hermosoluihini.

2 comments:

Petteri said...

Harald,
http://www.ravintolaharald.fi/?kaupunki=turku

Torre
http://www.torre.fi/

Smör
http://www.smor.fi/fi/esittely

Teerenpeli
http://www.teerenpeli.com/ravintolat/ravintolat/turku/teerendeli/

Fontti
http://www.fontti.fi/tilat

Kaikki kauppatorin tuntumassa, eli hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä ja ihan hyviä paikkoja.

Anonymous said...

Ihan hyvä, että asioihin suhtaudutaan kriittisesti, mutta joskus tuntuu, että Tosi Skeptikko ajattelee näin: "En usko siihen, vaikka se olisi totta." - yksi uskomus tuokin, yhtä paha kuin se, että sokeasti uskoo kaiken.

Mutta usein ollaan kohtuuttoman kriittisiä eikä edes tutkita asioita kunnolla, koska ollaan vakuuttuneita siitä, että kaikki vähänkin outo on huuhaata ja kovin huteratkin viitteet siihen suuntaan, että jokin on huuhaata riittää "todistamaan" asian huuhaaksi. Ihmismieli on helposti harhautuvainen ja sokea eikä skeptikon mieli ole mitä ilmeisimmin poikkeus, minkä tämän blogin artikkelitkin todístavat. Usko oman mielipiteen ja uskomuksen voimaan on skeptikollakin vahva.

Joskus olisi hyvä muistaa, että Galileo Galileikin oli aikoinaan huuhaata, koska ei istunut sen ajan tieteelliseen paradigmaan.

Itse olen avoimen mielen kannalla ja Jungin sanoin "En alennu typeryyteen väittämällä petokseksi kaikkea, mitä en pysty selittämään."

Kaikenlaista fanaattisuutta - sekä skeptikkojen, että muiden - voi vain ihmetellä.