12.5.14

Kun totuuslainen hyökkää Sandy Hookissa

Sandy Hookin joukkosurmista on kulunut puolisentoista vuotta. 20 lapsen kuolema oli valtava isku Newtownin yhteisölle. Muistomerkkejä on pystytetty ja toipuminen jatkuu. Toipumista voi hieman hankaloittaa totuuslaisten toiminta. Totuuslaiset ovat niitä tyyppejä joiden mielestä joukkosurma oli valetta alusta loppuun asti. Salaliittoon kiedottu hämäys käytti näyttelijöitä. Media leikki mukana ja lampaat nielivät sokeana Virallisen Totuuden. Valtavan teatteriesityksen tarkoitus ja siitä saadut hyödyt jäävät vielä toistaiseksi hämärän peittoon, sillä Yhdysvaltojen aselakeja ei tiukennettu. Vaikka näytöksessä markkinoitiin kuolleiden lasten ruumiita. Sen sijaan aseita on ostettu entistä hurjempaan tahtiin. Ehkä lavastus tehtiin jotta asemyynti saataisiin nousuun?

Erät totuuslainen päätti herätellä naapurustoa, kun hän varasti seitsemänvuotiaana kuolleen Grace McDonnellin muistoksi pystytetyn rauhanmerkin Mystic-leikkikentältä. Varas soitti edesmenneen Gracen äidille. Lynn McDonnel sai kuulla, ettei hänen tytär ollut edes oikeasti olemassa. Surmat olivat lavastettu tapahtuma, joten ketään ei oikeasti kuollut koulussa. Uusi rauhanmerkki on tilattu. Ehkä se saa olla pitempään esillä leikkikentällä. Se on yksi 26 leikkikentästä, joihin Where Angels Play järjestö on rakentanut muistomerkkejä.

Kylttien varastaminen jos mikä on hyvä tapa herättää tietoisuutta Sandy Hook salaliittoteorisoinnista. Luulisi kuitenkin pienen pienen epäilyksen heräävän viimeistään siinä vaiheessa, kun soittaa "oletetun" uhrin äidillä/näyttelijälle, ettei hänen tytär oikeasti ollut olemassa. Ehkä jossain vaiheessa jopa totuuslainen voisi epäillä, ettei aivan kaikki mitä youtubesta katselee tai vaihtoehtomediasta lukee välttämättä ole täysin totta. Internetin palstoilla skeptikoiden suuntaan riehuminen on hieman eri juttu kuin omaisten elämän häiritseminen.

Totuuslaiset olivat ainakin viime vuonna Gene Rosenin kimpussa. 69-vuotias Rosen piti koulusta karanneita suojassa kotonaan ja kuunteli heidän kauhutarinoitaan kuolleista kavereista ja opettajista.

1 comment:

Anonymous said...

Toisen kappaleen lopussa jäänyt teksti kesken?