28.5.14

Luominen nousi kuolleista

Helmikuussa kauhistelin kauheaa käännettä kotimaisten kreationistien parissa. Luominen-lehti näytti kadonneen täältä ikuisuuteen. Kotisivu oli poissa, kuten myös Facebook-ryhmä. Suruni oli pohjaton, eli käytännössä sellaista jota ei oikeasti ole olemassa. Onneksi pari päivää sitten nimimerkki Aj ilmestyi kommentteihin. Hän kertoi, että Luominen-lehti on noussut kuolleista. Kävin välittömästi tarkistamassa missä kunnossa lehden kotisivu nyt on.

Uusi Luominen vaikuttaisi olevan selkeä ja helposti selattavissa. Artikkelit ovat palanneet. Heille voi jälleen lähettää kysymyksiä, joihin voi joskus ilmestyä vastauksia. Onnea uudelle Luomiselle!

Jopa uusi paperinen lehti on tulossa! Numero 13 vaikuttaisi olevan testaamisen arvoinen. Vain sen takia, että tiedän mitkä ovat luomistieteen suurimmat läpimurrot viime vuosilta.

Tilastin myös itselleni Luominen-uutiskirjeen, jotta olen tietoinen milloin ja missä Luominen-tapahtumia järjestetään. Voisi olla vierailun paikka jos sellainen sattuu sopivasti kohdalle.

2 comments:

Anonymous said...

http://www.vice.com/vice-profiles/slut-shaming-preacher Ajattelin että jos et ole nähnyt vielä kyseistä minidokumenttia niin hauskuuta itseäsi. :)

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Minä parantaisin myös luomet. Mutta Jumala tietänee paremmin. Ehkä opettaakseen että ylpeyden ja turhamaisuuden synti ei ole hyvä asia