27.5.14

Vastalääke kemikaalivanoille

Kesä on monen suomalaisen mielestä pilalla. Murhetta aiheuttavat kemikaalivanat, eli yllämme pörräävistä lentokoneista ruiskutetut myrkyt. Näiden kemikaalivanojen tarkoituksena on hiljalleen vähentää planeettamme populaatiota. Virallinen selitys näille on, ettei myrkkyruiskutuksia oikeasti tehdä, vaan ihmiset näkevät ihan tavallisia jälkiä joita isot koneet nyt sattuvat jättämään jälkeensä, kun ilmankosteus ja -paine ja muut ominaisuudet ovat sille suotuisia. Viimeksi tätä virallista totuutta toitotettiin Britannian puolustusministeriön suunnalta, kun he kieltäytyivät tukemasta salaliittoteorioita.

Tästä huolimatta ihmiset osaavat ottaa valokuvia pilvistä ja niiden välissä näkyvistä valkoisista viivoista. Keinotekoisia vanoja vedellään lentokoneilla jokaisena päivänä ympäri maailmaa. Kuka sen kaiken kustantaa ja mikseivät lentäjät tiedä tai vuoda julkisuuteen tätä katalaa suunnitelmaa? Hyviä kysymyksiä, mutta on eräs vielä tärkeämpi kysymys:

Miten tällä kemikaalivanapaniikilla voisi tienata rahaa?

 Helposti! Aihepiirin ympärillä pyörii sopivan kritiikittömiä ihmisiä. Heille on helppo esittää kemikaalivanoista mitä erikoisimpia terveysvaaroja. Ja kuin tilauksesta sinä voit tarjota heille juuri oikean lääkkeen ja/tai ehkäisyn näitä vaaroja vastaan.

Näin yrittää tehdä ChemDefence-firma. Heillä on tarjolla pilleri, joka takaa terveyden säilymisen vaikka altistuisit haitallisille kemikaaleille. Niille kemikaaleille joita Ne ruiskuttavat ilmakehäämme.

Nämä pillereihin valitut kemikaalit ovat vain parhaimpia kemikaaleja, jotta et saa terveyshaittoja haitallisista kemikaaleista.

Our products contain ingredients which are scientifically selected for their top quality and purity. We have actively researched the benefits of each ingredient in our formulas.

Hyödyt ovat valmistajan mukaan monipuolisia. Haittavaikutuksia ole havaittu:

  • Reduced Stress and Anxiety
  • Reduced Inflammation, Aches & Pains
  • Improved Energy Levels, Less Fatigue
  • Improved Cardiovascular and Respiratory Function
  • Improved Liver and Kidney Function Helping Flush Toxins
  • Improved Mental Clarity and Focus
  • Increased Immune System Function To Fight Infections
  • Increased Sexual Drive, Desire and Stamina
  • Improved Memory
  • Elevated Mood and Improved Sleep

Firma varoittaakin, ettei ihmisten kannata viivytellä. Mitä pidemmälle lykkäät tilausta, sitä pahemmaksi oireesi voivat kasvaa!

Environmental Toxicity may not be degenerative, but it certainly is progressive, especially as our bodies age. Any delay in finding relief for your symptoms is only going to end up causing you to get worse.

Eikä sovi unohtaa käyttäjien uskomattomia suosituksia näille pillereille.
Jos pelkäät taivaalla näkyviä viivoja, niin sinulla ei ole mitään syytä olla tilaamatta EnvioShieldin pillereitä. Vain 145 dollaria (plus postimaksut) viiden kuukauden paketista! Se on halpaa, sillä alkuperäinen hinta oli 350 dollaria.

Toki käyttöehdoissa on tutut vastuunvapautukset tuotteen toimivuudesta:

A. It is our intention to provide you with the finest products available, and we believe in the efficacy of every product we sell. You understand, however, that our products have not been evaluated by the FTC, and our products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. Individual results will vary and always consult a physician before using any of our products.

Ja

D. We do not warrant or represent that our products will provide you with any particular benefits, or that your results will match those of others who consume our products. Individual results will vary from person to person.

Pillereiden ei ole tarkoitus tepsiä minkään tietyn vaivan hoidossa tai ehkäisyssä, eikä niiden ole tarkoitus tuottaa mitään tiettyä terveyden kannalta positiivista muutosta. Eikä tuotteille taata minkäänlaista takuuta. Mutta muuten ne ovat mitä mainion tapa suojautua kemikaalivanoilta! Tilaa tänään niin saat kaupanpäälle rullan foliota.

3 comments:

Petri Honganmäki said...

Vaikkei omalla kohdallani voi hurraata huutaakaan, niin...

Ei hyvänen aika. Miten joku voi kerta kaikkiaan langeta tällaisten ostamiseen... (loppuu ymmärrys)

Anonymous said...

"Olesya Novik
President
ChemDefence LCC"
->
http://www.olesyanovik.net/female-fitness-model-modeling/

...jos nyt kuitenkin hommaisin muutaman pillerin!

Anonymous said...

Ai Viagraa vai? Älä sitten osta niitä netistä. Novik tarjoaa myös hypnoositerapiaa.... miehille kait?