13.5.14

TOTUUS Apollo-lentäjien valheista - katso video

Erehdyin katsomaan tämän videon. Siinä selvitetään Apollo-lentoihin osallistuneiden valheita. Nasan astronautit kun kertoivat silloin vuosikymmeniä sitten, etteivät he näe tähtiä tuolla ilmakehän ulkopuolella. Mutta sittemmin olemme nähneet avaruudessa otettuja kuvia. Niissä näkyy tähtiä! Keneen voin enää luottaa! Astronautit VS Youtube. Jotkut astronautit näkevät tähtiä. Toiset eivät. Totuus on siis epäselvä. Miksi Nasa valehtelee? Ja niin edelleen. Nauttikaa videosta.Juju on siinä, että astronautit puhuvat totta sanoessaan, etteivät nähneet tähtiä. Samoin ne astronautit ovat oikeassa, jotka väittävät nähneensä tähtiä. Vaihtoehdot eivät sulje toisiaan pois. Se näkyykö tähtiä riippuu siitä kuinka kirkkaana Maa on loistamassa astronautin vieressä. Pelkästään ISS mahdollistaa tämän selkeän eron havaitsemisen. Sama asema, sama planeetta, mutta joskus tähdet ovat kadonneet. Joskus ne näkyvät. Toki epäselvyyksiä voi ilmetä, riippuen siitä minkälaista kameraa käytetään missäkin tilanteessa, mutta periaate on selkeä ja testattavissa. Ihmisten biologiset verkkokalvot toimivat hieman eri tavalla kuin satelliittien vehkeet.

Napsiessaan videotaan kasaan tekijä jättikin näkyville lyhyen kohdan, jossa astronautti Leroy Chiao kertoo miten auringon valaisema puolisko planeetastamme häikäisee sen verran, että muut tähdet katoavat. Se on ensimmäinen haastattelukohta videolla, 0:49 - 1:00. Myöhemminkin videolla Apollo-astronautit tarkentavat etteivät nähneet tähtiä ollessaan "daylight side of the Moon", joten en ymmärrä miksei videon tekijä ymmärrä mistä puhutaan. Vai enkö minä nyt ymmärrä salaliittoteorian ideaa? Olenko liian vihainen, turhautunut ja Killzone-session tarpeessa kaikista näistä salaliittosivujen lukemiseen käytetyistä tunneista?

Tätä "Astronautit valehtelevat tähdistä" salaliittoteorisointia voit seurata Clues Forumin sivuilla. Se on se sama paikka jossa ylianalysoitiin mm. Sandy Hookin ja Bostonin maratonin iskujen uutisointia. Heidän päättelynsä etenemistä on kiehtovaa seurata.

2 comments:

Petri Honganmäki said...

Nämä foliohatut jaksavat vuodesta toiseen mm. tämän Apollo-juttunsa kanssa.

Mistähän ihmeestä jaksavat taikoa energiaa näihin folio-teorioihin...

Sähis said...

^ Mikrolla.

Sillä saa helposti folioon energiaa, ja se säteilee vielä kaupan päälle.