9.4.07

Ateistiko uhri? Ei se ole mahdollista

FriendlyAtheist kertoo miten kanadalainen ateisti sai turpaansa yliopiston kampuksella. Tarkoituksena oli levittää tulevan God: Failed hypothesis-luennon mainoksia. Syntyi jonkin sortin kärhämää kahden miehen kanssa, ja sen seurauksena Justin Trottierin nenä murtui. Ei ole vielä selvää mitä kaikkea tapahtui ja mitä sanottiin, mutta ensimmäiset reaktiot viittaavat ateismin olleen syynä tappeluun.

Jos asia on näin, niin mediaa ei kiinnosta. Jos ateisti olisi lyönyt kristittyä sen takia, että hän olisi levittämässä ID-luennon mainoksia, niin mediaa varmasti kiinnostaisi enemmän. Nyt jotkut reaktiot ovat olleet siihen suuntaan, että ateisti ei voi edes vaatia "viharikoksen" statusta tapahtuneelle, sillä ateistit eivät voi olla viharikosten kohteita. Siihen tarvitaan uskontoa.

Seuraan miten tilanne kehittyy.

1 comment:

Anonymous said...

Jos ihmisten tärkeiden asioiden listalla on perhearvot, eli hedelmöityshoitojen, homoavioliittojen ja aviottomien lasten oikeuksien vastustaminen, voinevat he tehdä tästä jollain tavalla oikeutettua. Hehän vain vastustivat pahaa. Vastustivat "tuonpuoleismurhaajaa".