8.4.07

Vittu ku vituttaa

Maikkarin uutisissa oli juttu siitä kuinka Afrikassa parannetaan AIDS "pyhällä vedellä." Miten pyhä vesi vaikuttaa?

"Viruksella ei ole valtaa heidän ruumiiseensa tai sieluunsa. Näin on, koska Kristus kontrolloi virusta," kirkon edustaja Kessis Kefualew Merahi Etiopian ortodoksikirkosta kertoo.

Kyllä! Jeesus on vastuussa kaikista taudeista ja AIDS kuolemista. Outo väite, mutta ehkä Kessis ei ihan ajatellut löpinöitään loppuun asti, tai ehkä on tapahtunut käännösvirhe. Jokatapauksessa kyseessä on erittäin TYHMÄ väite. Etiopian ortodoksikirkko saisi esittää edes yhden lääketieteellisen evidenssin siitä, että kirkon alta nostettu vesi vaikuttaa yhtään mitenkään ihmiskehon sisällä olevaan virukseen. Pyhä vesi vain heitetään ihmisten päälle, ja tämän pitäisi parantaa heidät.

Ja Gambian presidentti on esittänyt yhtä mahdottomia väitteitä. Yahya Jammeh sanoo, että hän voi parantaa AIDS:in (astman ohella) kolmessa päivässä. Lääkkeenä on kokoelma salaisia yrttejä. Parantumisista on parhaillaan menossa koe, ja tietenkin odotamme sen tuloksia suurella kiinnostuksella. Miljoonia henkiä pelastava lääke voisi löytyä yllättävän helposti, jos vain pari yrttipilleriä poistaa tappavan viruksen elimistöstä.

Ja onhan Afrikassa osattu aikaisemminkin parantaa AIDS. Miehen täytyy vain harrastaa seksiä neitsyen kanssa. Jostain syystä nainen ei voi puhdistautua samalla tavalla. Ja tietenkin kaikkein varmin tapa parantaa itsensä neitsyellä on harrastaa seksiä mahdollisimman nuoren tytön kanssa. Neitsyiden mystiset voimat on siis päivitetty vastaamaan nykyajan haasteisiin. Harmi vain, että homma on tappavaa taikauskoa.

Nyt täytyy lopettaa, sillä olen pyyhkinyt monta kirosanaa tekstistäni tätä kirjoittaessani.

3 comments:

Mette said...

Viktoriaanisena aikana miehet uskoivat, että seksi neitsyen kanssa paransi syfiliksen. Silloinkin lapsikauppa kävi vilkkaana Lontoon kujilla. Miehet ovat outoja olentoja.

Anonymous said...

Ugandassa ollaan juuri näillä näppäimillä pääsemässä eroon tuosta vanhojen AIDS-setien seksistä neitsyiden kanssa. Usko elää tosin vielä sitkeästi syrjäisemmissä kylissä valtion länsi- ja pohjoisosissa. Sissipäällikkö Joseph Kony ei tietääkseni ole toistaiseksi onnistunut kehittämään keinoa HIVin torjumiseksi - hän keskittynee edelleen taisteluun polkypyöräilyä vastaan. Hyvä että saadaan esimerkiksi tällainen vesiparannus taikauskon tilalle. Katolinen kirkko voi olla tyytyväinen, sillä samaan aikaan nouseva kondomin käyttö saadaan näin kuriin, ja väestönkasvu uudelleen yli 45 asteen kulmaan. Kehitys kehittyy...

Paholaisen Asianajaja said...

Mika, totta turiset. On paljon pienempi paha heittää lähdevettä ihmisten päälle kuin raiskata lapsia. Tosin myös vedellä "parantuneet" voivat elää tuttua ehkäisyvapaata elämäänsä, joten virus jatkaa leviämistä.

Vähintäänkin masentava tilanne.