8.4.07

Tuunaa Raamattuni

Pimp my Bible-kilpailu on vieläkin käynnissä.

Tuunaa Raamattu!

"Usein liukuhihnalta maailmaan putkahtaneet massatuotteet ovat kylmän persoonattomia ja siksi etäisiä. Näin on monesti myös Raamatun laita.
Ohuenohuille sisäsivuille on vaikeampi saada lisää eloa, mutta Raamatun kannet antavat loistavan mahdollisuuden tehdä rakkaasta kirjasta persoonallisempi. Näin tavallisesta tulee henkilökohtainen. Moni on ottanut ensiaskeleita raamatuntuunaamiseen keräämällä rippiraamatun taka lehdille kavereiden nimmareita tai askartelemalla kirjanmerkin.
Helmikuussa aloittanut PimpMyBible.com -sivusto kannustaa menemään tuunauksessa vielä pidemmälle: maalia, tusseja, kangasta, liimaa, rautalankaa ja muita tarvikkeita käyttäen syntyy mitä erilaisempia luomuksia. Vain mielikuvitus on rajana! Sivuston ideana on, että kuka tahansa voi lähettää tuunaamastaan Raamatusta kuvan muiden arvioitavaksi."


Tarkista millaisia tuunauksia on tehty. Pahvia, Kauppalehti, rippileirikuvia, tikkataulu, perhosia. On niin monta eri tapaa saada Sana elämään. Oma suosikkini on kuitenkin rokkihenkinen.

No comments: