13.4.07

Tyrannosaurus maistui kanalle

Tai ainakin lähelle. 68 miljoonaa vuotta vanhasta dinosauruksen luusta on eristetty kollageenin jämiä. Samalla löydettiin geenien ja proteiinien jäänteitä, ja niiden perusteella on päätelty kyseisen dinosauruksen olleen nykyelämistä lähimpänä lintuja.

Kaikkien kreationistien täytyy muistaa, että T.rexistä ei löydetty kokonaisia verisoluja, sieltä ei löydetty valmiina venyviä jänteitä (ne saatiin venyviksi tekemällä erilaisia operaatiota labrassa), eikä sieltä löydetty kokonaista DNA:ta.

TIEDE-uutinen.

1 comment:

Anonymous said...

Todella jännittävä uutinen : Nimittäin tukee ajatusta siitä että linnuilla ja liskoilla on yhteinen kantamuoto. Jos tyrannosauruksen DNA -proteiini muistuttaisi vaikka jokisimpukan tai rauskun vastaavaa, olisi evoluutio ollut isommissa ongelmissa.

Haluaisin kuitenkin muistuttaa että Älykäs Suunnittelija -teoria ennustanut myös asian. Tai siis ööö.. tuo tuolla… Suunnittelijan rakennesuunnitelmat ovat tuntemattomia, ei ristiriidassa… ai mutta eihän tuo ole ENNUSTE hmm… jotain. Öö, tuntematon Älykäs Suunnittelija teki T -rexin! Huh. Hetken jo luulin että ID:läisillä ei olisikaan ollut ennustetta tälle!