14.4.07

Egnor iskee jälleen kerran, entistä tyhmempänä

Neurokirurgi, kreationisti ja Discovery Instituutin äänitorni on mennyt möläyttämään tämän vuosituhannen tyhmimmän argumentin, korostan: *TYHMIMMÄN* argumentin, evoluutiota vastaan:http://www.evolutionnews.org/2007/04/post_18.html

Ensin tämä Michael Egnor lainailee tohtori Novellaa kreationisteille tutulla tyylillä, ja sitten paljastaa ässän hihastaan:


"The best real biological test of "shuffling around information, duplicating, and altering the information" is cancer. According to Dr. Novella’s reasoning, brain tumors ought to be generating quite a bit of "meaningful and even useful new information." Better neuroanatomy and better neurophysiology ought to be popping up "easily." Better frontal lobes and cognition, from cancer. Better temporal lobes and memory, from cancer. Better cerebellums and coordination, from cancer. If random mutations and natural selection—Dr. Novella’s "two stroke engine"—is the source of all functional integrated biological complexity, brain tumors ought to help our brains evolve in some way.
Perhaps Dr. Novella has data that show real evolutionary improvements in the brain caused by brain tumors. If he has, he should show us. I'm just a rube, not a Darwinist from Yale. But I’ve never seen cancer make a brain better. "


Kyllä! Evolutionistien pitäisi osoittaa hänelle, että aivokasvaimet parantavat aivoja. Egnor on kritisoinut evoluutioteoriaa useilla ei kirjoituksillaan, mutta nyt hän osoitti ettei ymmärrä edes teorian alkeita. Arvatkaa vain periytyvätkö aivokasvaimet. No eivät periydy. Tarvitseeko evoluutio toimiakseen periytyviä muutoksia? No kyllä tarvitsee.

3 comments:

Anonymous said...

Palkkaisivat minutkin! Kyllä sitten kelpaisi!

Anonymous said...

Egnor ottaa esiin haitallisen ilmiön, syövän. Sanoo että se ei tuo mitään hyvää, joten evoluutio on väärässä ; Siis koska kaikki syöpämuutokset ovat haitallisia ei evoluutio ole mahdollista.

Se on sama kuin sanoisi että koska letaalit mutaatiot eivät aikaansaa hyödyllisiä muutoksia evoluutio ei voi tuottaa mitään adaptaatioita.

Minusta tämä kertoo jotain olennaista Discovery Instituten laatuvaatimustasosta. Jos heidän käsittelemänsä aihe olisi oikeasti tärkeä, eikä vain julistuskysymys, niin luulisi että tuollaiset ammuttaisiin jo oman talon sisällä pois. Mutta saako Egnor varoituksia? Saako Egnor potkut? Ei saa.

Paholaisen Asianajaja said...

Egnorilla on seksikäs titteli: Neurokirurgi. Ja hän kritisoi evoluutiota. DI ei tarvitse muuta perustetta käyttääkseen hänen nimeä anti-evo propagandakoneiston ammuksena.