22.4.07

Kreationistin kaamea paljastus

Tohtori Grady McMurty on reilu evankelinen kreationisti. Hänen mukaansa evoluution opettaminen vähentää ihmisarvoa. Hän kiertää maailmaa ja kertoo ihmisille kreationismista. Grady muistaa myös varoittaa evoluution vaaroista. Jos ihmisille opetetaan, että he ovat vain eläimiä, niin he kohtelevat toisiaan kuin eläimiä. Ihmiset eivät enää kunnioita toistensa elämää. Tämä selittää ihmisten väkivaltaisuuden toisia kohtaan.

Hän jatkaa:


"And so what happens? If we are nothing but thinking animals, [and] if you have excess people, then you can just put them in a bag, throw them in the river the way you would too many kittens or too many puppies."


Hetkinen? *hieroo silmiä* Tohtori McMurty siis vertaa ateistien intoa hukuttaa ylimääräisiä ihmisiä siihen intoon jolla kreationisti hukuttaa kissanpentuja ja pieniä vuhkuja?

Älkää päästäkö kreationisteja lemmikkieläinten lähelle! Ateistit sentään tekevät kissanpennuista piirakoita, mutta kreationistit hukuttavat eläimiä vain huvin vuoksi.

2 comments:

M said...

Erinomainen blogi!

Minun on hieman vaatimattomampi.
http://msieta.blogspot.com/

Mika Sipura said...

Tuo pahuus-argumentti on aina huvittavaa. Fundametalistit piilottelevat syntejään, mutta paljastavat ne näissä hyökkäyksissään. Heidän tuttavapiiriinsähän ei kuulu ateisteja tai agnostikkoja. Mistä tulevat nuo usein melko tarkat kuvaukset raakuuksista? Että koira jordaniin.