15.4.12

Nibiru tulee, suu auki!

Nibiru paluu -blogissa on kuvia uusimmasta Nibiru -planeetan havainnosta. Zetalaisten aktiivisissa nettikeskusteluissa tiedetään, että Nibiru on oikeasti olemassa. Tuo kamala ja kaukainen planeetta on matkalla Maata kohti, mutta tällä kertaa se on taltioitu myös suomalaisen kameraan. Kunhan kuva otetaan lasin ja ohuen pilvikerroksen läpi. Ilmiö näkyi kameralla 13. huhtikuuta. Tasan kuukausi ennen sitä otin kamerallani valokuvan taivaasta. Sää oli kirkas eikä välissä ollut lentokoneen ikkunaan.

Tässä tulos desaturaation kautta.Kontrastikikkailulla.Ja ihan tavallisena kuvana.Miksi minä en saa Nibirua ja sen kuita näkyviin? Jos ne erottuvat noinkin selkeästi taivaallisina kohteina joissakin valokuvissa, niin niiden pitäisi olla valtavan kokoisia mölliköitä (Tarkka tähtitieteellinen termi) tuolla Auringon lähettyvillä. Miksi ne ovat joskus vaippalaitteen alla piilossa tai selkeästi nähtävissä epäselkeissä kuvissa?

Laita linkkejä ottamiisi valokuviin Auringosta, jos niissä näkyy tai ei näy mitään erikoista.

3 comments:

Juha Huuhaa said...

Nibiru olisi jäänyt näkemättä, jos olisit putsannut linssin.

Anonymous said...

Tuo ensimäinen linkki on järkyttävä.
Luulin, että joku SUT:n keskustelupalsta tai S-24 UFO-palsta olisi pohjanoteeraus, mutta ei näköjään. Noiden ihmisten hurahtaneisuus on minulle jotain täysin käsittämätöntä. Miten nykypäivänä Suomessa voi olla tällaisia ihmisiä ja osa varmaan kirjoituksistaan päätellen aikuisia.

Maailmamme on vielä hullumpi kuin luulin ja se on jo paljon.

tyy said...

Kyllä ainaskin tässä on jotain outoa 9.4.2012

http://paivakirja.asentopaikka.fi/wp-content/uploads/2012/04/alas.jpg