24.4.12

PA-tapaaminen Helsingissä

Viimeksi jumalaton, tai agnostinen, tai ihan mitä vaan uskontoa uskova, seurakunta kokoontui Tampereella. On kuitenkin aika raahata ruhoni Helsinkiin asti, jotta saatte nauttia antisosiaalisen käyttäytymiseni parantamisyrityksistä. Luvassa on jälleen ylimääräisten kirjojeni viskailua osallistujien suuntaan. Tapaaminen mahdollistaa myös avoimen puhumisen uskonnoista, huuhaasta ja vaikka mistä aiheesta, sellaisella tavalla joka ei onnistu sukukokouksien parissa ilman mummojen järkyttämistä.

Paikka ei ole vielä päätetty juttu, mutta jossakin Helsingin keskustassa. Näillä näkymin ajankohta olisi 2.6 lauantai tai 3.6. sunnuntai, klo 15:00 eteenpäin. Ajankohta tarkentuu lähempänä H-hetkeä.

Jos tiedät täydellisen paikan melko rauhallisen kokoontumisen järjestämiseen, hyvän ruoka- ja juomavalion kera, niin laita vinkkiä kommentteihin.

Jos älykkäiden, komeiden, hurmaavien, kauniiden, fiksujen ja vaatimattomien ihmisten seura kelpaa, niin liity seuraamme. Osallistuminen ei edellytä uhritoimituksia, aivoskannauksia tai salaisia kädenpuristeluja. Laita ilmoittautumisviestisi osoitteeseen:

diabolieh AT yahoo.com

4 comments:

Tomi said...

Harmi, etten ole Suomessa. Kerrankin pääsisin tasoiseeni seuraan (tämän voi ottaa kehuna tai mollauksena).

tyy said...

Eikä!

Poistun pohjoiseen 1.6

:-(

Sähis said...

Sille yhdelle jampalle meni Tampereen tapaamisessa se Devil's Playground (Amish Gone Wild). Olisiko sitä mahdollista saada kiertoon?

Sähis said...

Se dokkari olikin tullut perille konttorin postiin...:) kiitos