14.4.12

Sana sunnuntaille: Puhtautta & Rukoilua

Katolisen kirkon hyväntekeväisyysjärjestöt ovat melko valikoivia avustustensa suhteen. Tietenkin järjestöillä on kaikki oikeus päättää minne ja miten he antavat avustuksia. Tämä valikoiva avunanto on aivan liian helposti tulkittavissa syrjinnäksi, jos valikoinnin perustelut haiskahtavat oudoilta. Catholic Campaign for Human Development on päättänyt yhteistyönsä coloradolaisen hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Tuon hyväntekeväisyysjärjestön synti on päätöksen arvoinen, sillä kyseinen Compañeros tekee avoimesti yhteistyötä maahanmuuttajien oikeusjärjestön kanssa, ja tuo oikeusjärjestö ajattelee törkeästi, että homoseksuaaleillakin on oikeuksia.

Katolisella järjestöllä on uskonnollinen vapaus olla tekemättä yhteistyötä järjestöjen kanssa, jos ne järjestöt tekevät yhteistyötä homomyönteisten järjestöjen kanssa. Katolisella järjestöllä on oikeus suojella sen moraalista puhtautta, sillä kuten kaikki tiedämme, saasta tarttuu ja tahrii erittäin helposti. Jos moraalisen puhtauden hintana on joidenkin avustusjärjestöjen budjetin pienentyminen, niin voi voi. Compañeros menettää puolet rahoituksestaan.

Sitten rukouksien erikoiseen maailmaan.

Sukupolvien moraalinen puhtaus on myös parannettavissa rukouksen kautta. Kristityt ovat järjestämässä rukouskampanjaa, jossa liitetään käsiä yhteen nuorten moraalisen kasvun tueksi. 4 - 14-vuotiaat ovat herkässä iässä, sillä noiden vuosien aikana moni ihmisistä tulee uskoon. Christian Post -lehden mukaan jopa 85 prosenttia uskovaisista tuli uskoon tuossa ikähaarukassa. Siksi uskoon saapumista kannattaa boostata rukousryntäyksellä. Miljoonan rukoilijan odotetaan kohdistavan rukousvoimansa n. kahteen miljardiin lapseen. Toivottavasti eetteri ei mene tukkoon kaikista lähetyksistä.

1 comment:

Juha Huuhaa said...

Tuo rukouskampanja on selvästi Paholaisen juoni. Tiedämmehän, että kädestä pitäminen on melkein seksiä:

http://www.hs.fi/ulkomaat/K%C3%A4dest%C3%A4+pit%C3%A4minen+on+Tennesseess%C3%A4+portti+seksiin/a1305559885987