15.5.12

Erilaisempi synnytys

Afrikan salaperäiseltä mantereelta kantautuu uutisia erikoisesta synnytyksestä. Nigerialainen Kikelomo Ilori koki ensisynnytyksen ilot. Samalla hän sai kokea jotakin todella uskomatonta. Elämän synty ei itsessään ole ihme, jos sitä verrataan siihen mitä vauvan mukana ilmestyi maailmaan. Tuoreen poikavauvan kädessä oli Koraanin pienoiskopio.

32-vuotias äiti on kristitty. Isä oli lähtenyt läksimään ennen synnytystä. Hän oli neuvonut tulevaa äitiä hankkimaan abortin. Pappi neuvoi pitämään lapsen. Hoitaja huomasi synnytyksen aikana, että poika puristaa kädessään jotakin. Lääkäri ihmetteli ilmiötä, mutta sanoi Nigeriassa muutenkin tapahtuvat mysteerisiä asioita. Hän kertoi, että ilmiö oli tieteellisesti mahdotonta. Yrttihoidoilla parantava tohtori Bola Adegunloye toteaa uutisessa, ettei mikään ole mahdotonta.
Toistaiseksi ei tiedetä onko äiti kääntynyt muslimiksi.

Sanon kuitenkin: Humpuukia!

Eihän kohdun sisällä edes näkisi lukea kirjaa. Eikä vauvan silmät olisi vielä tarpeeksi kehittyneet lukemiseen. Eikä vauva ymmärtäisi lukemaansa. Tosin täytyy muistaa, että itse synnyin tähän maailmaan rannekello ranteessani. En juksaa.

2 comments:

Sanna said...

No, olen kuullut lapsista, jotka syntyvät ehkäisykierukka kourassaan... ehkä nämä olivat yrittäneet paremman puutteessa ehkäistä tuollaisella välineellä.

Pimeä ateria said...

Miten perkeleessä sinne on saatu mahtumaan painokone?