22.5.12

Hauskanpito on vakava asia

Ainakin se sitä Kuwaitissa. Maan tiedotusvälineet ovat kertoneet isommasta pidätysrysästä. Siveyttä valvovat poliisit iskivät useampaan kotitalouteen. He olivat saaneet vihjeitä moraalittomasta aktiviteetista. Poliisi pidätti 130 ihmistä. Rikoksentekovälineinä olivat mm. rytmikkäästi keinuvat lantiot, kattoa kohti hoippuvat kädet, alkoholijuomat, sekä hyvä tunnelma. Kaikkein pahimpana rikoksena oli joidenkin ihmisten epäsiveä elämäntapa. Eli jotkut naisista olivat kiinnostuneempia naisista, ja jotkut miehistä olivat kiinnostuneempia miehistä. Neljä homoseksuaalia ja kaksi transvestiittia päätyivät tyrmään. Lähes kaikki pidätetyistä olivat maahanmuuttajia. Kaikki pitivät laittoman hauskaa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun poliisi käy pidättämässä bilehileitä.

Most of the arrested people are Kuwaitis and police are said to have seized from the partygoers bottles of liquor. Most of the arrested people were under the influence of alcohol and some of the women were reportedly scantily dressed.Vähäpukeisia naisia juhlimassa?Virkavalta on oikeasti kiinnostunut siitä miten yksityishenkilöt viettävät iltaa kotonaan. Tämä "iso-imaani valvoo" mentaliteetti asettui jämäkästi paikalleen helmikuussa, kun islamistit nappasivat tuntuvan osion itselleen Kuwaitin parlamenttivaaleissa. Kuwaitin turvallisuudesta vastaava sheikki Ahmad Al-Khalifa on ilmoittanut jatkavansa juhlien ratsaamista.

Onneksi täällä turvallisessa ja vapaamielisessä Suomessa voin rauhassa jatkaa villien viikonloppujen viettämistä. Eli limonaadia, pullaa ja kirjan lukemista myöhään yöhön asti. Jos oikein viillinnyn, niin voin alkaa selaamaan icanhascheezburger.comia.


3 comments:

Anonymous said...

Ainakin se sitä Kuwaitissa. [...] He olivat saaneet vihjeitä Poliisi pidätti 130 ihmistä.

Jos hyväksytään että julkisesti voi kirjoittaa näin sekavia, seuraavaksi varmaan hyväksytään se, että lääkärit pakotetaan antamaan mummoille ja vammaisille kuolettavia piikkejä.

jmt said...

Vakavasta aiheesta huolimatta voi kommentoita vain, että:

http://lolcats.icanhascheezburger.com/2012/03/07/funny-cat-pictures-this-cat-is-pushing/

Paholaisen Asianajaja said...

Kiitos huomautuksesta, anonyymi. Viimeistelin keskeneräisen lauseen.