5.5.12

Sylvia Browne vieläkin vauhdissa

Meedio Sylvia Browne jaksaa ottaa yhteyttä henkimaailmaan vielä uransa finaalissa, kunhan hinta on kohdallaan. Browne on kirjoittanut useamman kirjan sieluista ja heidän kanssa kommunikoimisesta, ennustuksista ja monesta muusta esoteerisestä asiasta. Naisen rahastusrutiiniin kuuluu kadonneiden henkilöiden etsimisessä jeesaaminen. Menestys ei ole ollut mairittelevaa, mutta sehän ei haittaa itsevarmaa meediota. Henkikiertueen liput maksavat 22 - 56 dollaria.

Epäonnistumisistaan huolimatta Sylvia on jatkanut epämääräisten tietojen viskelyä murheen murtamien ihmisten suuntaan. DNA Info.com kertoo yhdestä hyödyttömästä sessiosta. Rose Gloverin poika Shane katosi vuonna 1989. Rose käväisi Montel Williamsin viihdeohjelmassa, jonka vakiovieraana Sylvia Browne ollut monta vuotta. Äiti toivoi saavansa ylistetyltä meediolta vinkkejä poikansa olinpaikasta. Kyllä, Sylvia sai havaintoja Shanesta! Valitettavasti tiedot olivat täysin hyödyttömiä. Äiti sai kuulla, että Shanesta pidetään huolta ja hänelle opetetaan pianon soittoa. Sylvia halusi varmaan esiintyä lohtua tuovana neuvonantajana yleisön edessä, mutta Rose ei tuntenut saavansa mitään apua.

Sylvia aistii siis kadonneista lapsista sen mitä heille opetetaan, sekä millä mielialalle he ovat, mutta valitettavasti henkiolennot eivät välitä tietoa lasten asuinpaikoista. Tai edes tuntomerkkejä kaappaajien ulkonäöstä. Vaikka henkiolennoilla on kuulemma pääsy akaasiseen arkistoon. Enkelit eivät jaksa kertoa tarkkoja tietoja tälle puolelle eetteriä.

Seuraavaksi näyte siitä miten Sylvia puhui asiakkailleen vuonna 2010. Hän ei välitä siitä mitä kysymysten taustalla on. Hän ei välitä siitä ovatko asiakkaille sanellut asiat totta. Hän välittää ainoastaan siitä minkälaisen vaikutelman vuoropuhelu antaa yleisölle. Ja epätoivoiset ihmiset maksavat lipuista.

No comments: