19.3.15

NaturalNews ja Paljastus ilmastonmuokkauksesta

NaturalNews.com tarjoilee jälleen hienosti maustetun annoksen humpuukia. Lähes kaikista mahdollisista salaliittoteorioista otsikoita repivä NaturalNews.com on vihdoinkin löytänyt selkeitä todisteita ilmastonmuutoksen keinotekoisuudesta. Aihe esitellään aivan kuin salaliittoteoria olisi vihdoinkin vahvistettu:

It's no longer a conspiracy theory. The most wealthy and powerful can control regional weather patterns using cloud seeding technology. The sky has literally become a sandbox, a playground, and the world's elite have access to technology allowing them to use the weather to their advantage.
 
NaturalNews kuvailee tämän sääteknologian tulevan vihdoinkin valoon varjoista. Paljastus on mahdollista Oliver's Travels firman palvelulla. Täydellisen sateettoman hääpäivän voi tilata itselleen vain 100 000 punnan aloitushinnalla. Toistaiseksi OT:n säänmuokkauspalvelua on tällä tavalla tarjolla vain Ranskassa.

Tästä NaturalNews sitten vetää yhtäläisyysmerkkejä salaisen eliitin operoimaan ilmastonmuokkausprojektiin. Geoengineering, eli elinympäristömme muokkaaminen haluttuun suuntaan tehdään tavalliselta kansalta salassa. Toimilla pyritään joko kiihdyttämään ilmastonmuutosta. Tai vastavuoroisesti estämään sitä. Salaisen elitiin tarkoitusperät vaihtelevat hieman salaliittoteorioiden mukaan. On totta, että tiedemiehet tutkivat kuumeisesti - ellei peräti flunssaisesti - mahdollisuuksia muokata kokonaisen planeetan ilmastoa. Varsinaiset keinot suorittaa sitä ovat toistaiseksi pre-alfa vaiheessa. Ilmastonmuokkauksen terveyshaitat ovat oikea huolenaihe, kuten myös se miten ekosysteemi pystyisi sopeutumaan siihen. Sääetiikkaan kannattaa perehtyä.

Niin tai näin, NaturalNews on tehnyt paljastusjutun ilmiöstä joka ei koskaan ollut varjossa tai piilossa. Useat firmat ympäri maailmaa tarjoavat Oliver's Travelsin kaltaista sadepilvien kylventää. North American Weather Consultants, Inc., Weather Modification Inc, ja moni muu tekee lentokoneillaan aivan samaa kuin OT. Hääpäivän pelastukseksi markkinointi on vain OT:n erikoiskikka. Sinällään erikoista ettei NaturalNewsin väki näyttänyt olevan tietoisia tämän paljastuksen pitkästä avoimesta historiasta. Ellei tarkoituksena ollut nostattaa omia salaliittoteorisointeja taas esiin.

Seuraavaksi NaturalNews taitaa paljastaa, että maito tulee oikeasti  lehmistä.

Sitä odotellessa kannattaa seurata miten chemtrails-salaliittoteorisointi on rantautunut Suomeen asti. Ilmastonmuokkaus.fi kertoo tuoreimmat juorut siitä mitä päällemme kuulemma ruiskutetaan.

2 comments:

Anonymous said...

Ilmatieteenlaitos julkisti 2011 Ficca-projektin. Se on "ilmaston muokkausta lentoaerosolein". Jostain syystä ko. projekti kumminkin "katosi" nettiarkistosta. Löytyi kyllä, mutta niin monen mutkan takana että sekin jo kertoo ettei sitä haluta julkisuuteen. Asiasta löytyy vajaa 5 000 patenttia. Chemtrailaus alkoi Vietnamin sodassa. Tieteenala saa aikamoisia tukia monilta hallituksilta mutta pääasialliset rahoittajat ovat mm. Bill Gates, Rockefeller-säätiö. Kemikaalivanoilla on monta "tehtävää", mutta tärkein nykyhetkenä on estää näkyvyyttä aurinkoon nousun ja laskun aikoihin, sekä tiettyinä öinä tähtitaivaan peittäminen. Jos et herää nyt, heräät viimeistään marras-joulukuussa.

MrrKAT, Skepsis ry:n jäsen said...

Appelmanin kartalla kun mennään vasempaan niin todellakin tiivistymisjuovissa hydroksyylihappo alkaa vähentää näkyvyyttä.
;)