18.10.09

Illuminatin tumpelointi

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä-blogia lukiessa jouduin jälleen pohtimaan Illuminatin jatkuvaa tunarointia. He hallitsevat maailmojen hallituksia, virastoja ja suuryrityksiä. Mediaa kontrolloidaan taitavasti eikä ihmisten yksityisyyttä enää ole. Mutta kuitenkin ihmiskunnan teurastamista suunnittelevan superjärjestön suunnitelmat vuotavat vastustajille. Eikä Illuminati osannut hoidella hommia sen paremmin 70-luvullakaan.

Illuminati yritti jo kokeilla amerikkalaisten siviilien massamurhaamista sikainfluenssarokotteilla vuonna 1976. Mutta silloin massarokotukset lopetettiin jo kolmen viikon jälkeen kun suurin osa niiden saajista kuoli tai halvaantui neurologisesti.


Todellakin. Noita massamurharokotteita annettiin neljännekselle Yhdysvaltojen kansalaisista. Tämä tarkoitti n. 40 miljoonan ihmisen potentiaalista ja salakavalaa teloitusta. Ja teurastuksen lopputulos? Yksi ihminen kuoli influenssaan. 25 ihmisen kuolema yhdistettiin rokotteisiin.

Ei niin vaikuttava n. 0,00006 prosentin onnistuminen.

Olen melko varma, että Illuminatin päämajassa annettiin potkut projektia johtaneelle henkilölle. Uusin yritys ei näytä lupaavalta heidän kannaltaan. Rokotetoimitukset myöhästelevät, eli H1N1-rokotteiden tappavat vaikutukset tulevat ilmi silloin kun kaikki eivät ole vielä saaneet rokotetta. Edessä olisi samanlainen rokotekampanjan peruminen.

1 comment:

AaJii said...

Tämä Illuminati taitaa olla kyllä surkein salaliitto ikinä!