4.10.09

Jeesus on Siperiassa

Kaikkien suosikki ihmisjumaluus on tullut takaisin, kuten Hän lupasikin. Hieman yllättäen Jeesus ei syntynyt Yhdysvalloissa. Hän ilmestyi vuosia sitten Siperiassa. Sergei Torop on entinen liikennepoliisi, nykyinen Jumalan poika. Seuraajia on kertynyt melko vaikuttavat viitisen tuhatta. Tämä 48 vuotias herrasmies asustaa n. 300 vakavan seuraajan kanssa pienessä kylässä, jota ei löydy kartalta. Kylässä eletään loogisesti uuden Messiaan kunniaksi vuotta 49. Lisäksi siellä kasvatetaan banaaneja. Torop on kiertänyt Ranskassa, Italiassa ja Hollannissa. Kansainväliset seuraajat ovat jääneet vähemmellä. Mutta odotellaan sata vuotta. Ehkä Sergeillä on silloin vankempi kannatus uskontojen areenalla.

1 comment:

Arhi Kuittinen Finnsanity said...

Olin kuuntelemassa Sergeitä kun hän vasta vieraili Suomessa, olikos se tammikuussa.

Ei vastannut mihinkään kysymykseen suoraan. Ei uskaltanut sanoa selkeästi länsimaalaisille, että pitää itseään Jeesuksen inkarnaationa.

Sergein ura alkoi siitä, kun ihmiset ihastelivat hänen jeesusmaisia silmiään ja pyysivät siunaamaan uusia autoja.

Sergei alkoi uskoa ihmeellisiin kykyihinsä ja maailmanloppuvisioihinsa siunauskeikoista kertyneillä taskurahoilla.

Sergein seuraajat toivovat maailmanlopun ajan ja laajojen katastrofien alkua mahdollisimman pian, ettei tarvis enää turhaa odotella vääjäämätöntä. Maailman puhdistusta epäuskoisista.

Sergein tilaisuus Suomessa oli silkkaa komediaa, kun hänen yli-innokkaat suomalaiset kannattajansa möhlivät av-laitteiden kanssa koko ajan.