25.10.09

NWO ja Obaman H1N1-hätätilajulistus

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä-blogissa ollaan sukupuolielimet jäykkänä. Ja miksi ei, sillä rokotekampanjan eteneminen on ollut otsikoissa päivittäin. Suuri NWO-teorioiden värähdys koettiin, kun presidentti Obama julisti kansallisen hätätilan sikainfluenssan takia. Foliohattujen parissa tiedetään, että tämä on vain yksi askel matkalla kohti poikkeustilaa. Sitten kaikki toisinajattelijat (jotka eivät ole kuolleet rokotteisiin) sullotaan FEMAn rakentamiin keskitysleireihin. Lopulta Reptiliaanit syövät jämät ja illuminanin pääkonttorissa korkataan samppakaljat.

Tietenkin jokainen voisi lukea mitä Valkoisesta talosta on kirjoitettu tästä possuflunssajulistuksesta, mutta kuka nyt sellaista jaksaa tehdä?

Accordingly, I hereby declare that the Secretary may exercise the authority under section 1135 of the SSA to temporarily waive or modify certain requirements of the Medicare, Medicaid, and State Children's Health Insurance programs and of the Health Insurance Portability and Accountability Act Privacy Rule throughout the duration of the public health emergency declared in response to the 2009 H1N1 influenza pandemic.


Kauhistuksen kanojen keskitysleiri! Obama on valmis runnomaan ihmisoikeudet maanrakoon, jotta hän voi tehdä muutoksia... terveysvakuutuksiin ja virtaviivaistaa terveydenhoito-ohjelmia, ja vain sillä tavalla että muutokset ovat voimassa H1N1 pandemian ajan. Eli terveyskeskuksissa voitaisiin järjestää mm. omat osastot sikainfluenssapotilaille, jotta eristäminen olisi tehokkaampaa. Samoin byrokratisia esteitä hoitojen tehostamiselle voidaan ohittaa. Näin taudin etenemistä voidaan ainakin aavistuksen verran hillitä.

Presidentit ovat julistaneet kansallisia hätätiloja kymmeniä kertoja.

Miten kaikki tämä suodattuu foliopipon läpi?

Illuminatin oligarkki-eliitti on tämän biologisen sodankäynnin suunnitellut tarkasti jo alusta lähtien. Siinä missä Rockefellerien hallinnoima ja rahoittama WHO on jo nyt valmiina julistamaan kansainvälisen hätätilan pelkän tavallista voimakkaamman flunssan johdosta. Syy onkin selvempääkin selvempi miksi rikollinen maailmaneliitti tuputtaa tällä hetkellä sikainfluenssahenkistä propagandaa joka tuutista ulos. Se johtuu täysin siitä että kyseessä on massiivisen väestönvähennysprojektin alku jossa nyt rokotteet alkavat toimia bioaseina ihmiskuntaa vastaan ja seuraavan vuoden aikana illut uskovat jo satojen miljoonien ihmisten kuolleen tähän heidän kehittämäänsä rokotteeseen.


Tuota ennen blogissa kerrotaan miten rokotteet ovat kerinneet tappamaan satoja ihmisiä Euroopassa. Tosin linkatuissa uutisissa lukee, että kuolemat johtuvat sikainfluenssasta eikä rokotteista. Mutta muistakaa, että media on Illuminatin talutusnuorassa!

NWO-filtterillä blogin linkkirivissä:

Norjassa 10 kuoli rokotteisiin ja nyt Norjan valtio ehdottaa koko Norjan kansan rokottamista


Ilman filtteriä itse uutisen otsikosta:


Kymmenen kuollut sikainfluenssaan Norjassa


Joku voisi tulkita tuollaisen linkityksen epärehelliseksi. Olen kuitenkin valmis tulkitsemaan sen epäpätevyydeksi.

3 comments:

Mette said...

NWO intoutui ensin väittämään, että Obama oli julistanut kansainvälisen hätätilan. Näpäytin hieman, ja hän näyttää korjanneen tekstinsä. Harvemmin vaivaudun sekaantumaan, mitäpä toisen iloa pilaamaan, mutta tuon luokan käännösvirhe on luokaton.

Paholaisen Asianajaja said...

Jopa WorldNetDaily toppuuttelee salaliittoteoreetikoita! Vaikka hätätilan julisti Keniassa syntynyt piilo-muslimi Barack Hussein Obama. Mihin tämä maailma on menossa?

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=113964#

Anonymous said...

Melko raskauttavaa evidenssiä siitä, että "Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä" blogin pitäjällä ei oo kaikki inkkarit kanootissa.

http://www.lyseo.edu.ouka.fi/~athimus/aa.txt