30.11.09

Avioliitto, V 2.0

Moderni maailma on tuonut uudet haasteet avioliitoille. Uskonnolliset käsitykset ovat katoavaisia, sillä digitaalinen maailma puskee todellisuuteen. Ensimmäiset askeleet tietokonehahmojen ja ihmisten välisistä suhteista otetaan Japanissa. Nuori mies (nimimerkki Sal9000) meni naimisiin Nene Anegasakin kanssa. Nene on viehättävä nuori nainen. Ja Nintendo DS-käsikonsolin Love Plus pelin hahmo.
Sal9000 ja Nenen välinen suhde syveni seurustelusimulaattorin edetessä siihen pisteeseen, että Sal9000 päätti purjehtia avioliiton satamaan. Seremonia lähetettiin livenä nettiin.Tietenkään avioliitto ei ole laillinen tai mitenkään pätevä. Kyseessä on enemmänkin julkisuustemppu.

Tekoälyn kehittyessä ja androidimallien muuttuessa yhä realistisemmaksi on tulossa biologisten ja vähemmän biologisten olentojen avioliitot. Avioerojen sijaan voidaan suorittaa kovalevyn tyhjennys ja ohjelmien uudelleen asennus. Itse suosin - toistaiseksi - analogisia naisia.


6 comments:

Aqua Fortis said...

Itse bongasin Nintendon foorumeilta. Kyllä tämä tekee surulliseksi, ei vaan voi kuvitella tätä miestä istumassa kesämökillään takkatulen ääressä DS-tikku kädessä.

"Official Seal Of Success In Life ~ Marry A Fictional Character"

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Minä laulan sitä laulua jossa on kohta "I'm sexmachine". Tuossa tapauksessa täytyy hieman muuttaa sanoja. Muotoon "I have sexmachine?"

Anonymous said...

Kyllä nuo digitaaliakat mukavuudessaan voittaa oikeat naiset. Niiden kanssa ei voi elää, eikä ilman niitä. (naisia, ei virtuaaliakkoja).

MrrKAT said...

Nettihuhun mukaan Afrikassa mies olisi mennyt naimisiin vuohen kanssa. Toisaalta sen sanotaan olleen oikeuden määräämä pakkoavioliitto koska he olivat ensin yllätetyt tositoimissa..
Kumpi on "luonnottomampi" puoliso ?

Paholaisen Asianajaja said...

Oliko se kaunis vuohi?

Sähis said...

Tekisi kovasti mieli kirjoittaa tähän joku vitsi suomalaisista lehmistä ja avioiliitoista Suomessa, mutta joku saattaisi kuitenkin vetää maitoa väärään kurkkuun ja luulla sitä epäkorrektiksi vitsiksi.