1.12.09

UFO Disclosure tuli tai tulee tai ei tule

UFO Disclosure tarkoittaa merkittävää salaisten kansioiden paljastamista. Yhdysvallat julkaisee tiedot avaruusolentojen vierailuista. Hetki on todella lähellä, sillä merkittäväksi päivämääräksi ennustettiin 27.11.2009.

David Wilcok on kertonut että 27.11.2009 päivänä pitäisi tapahtua tämä ennaltasovittu ufosalailun julkistaminen ja että päivämäärä olisi jo sovittu. Yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman on määrä silloin julkistaa ufojen olemassaolo, sekä paljastaa yli 7:n ystävällisiin humanoidirotuihin kuuluvat porukat.


*tarkistaa joulukanterin*

Se päivä tuli ja meni.

Onneksi alkuperäinen aikataulu on laitettu koko loppu vuodelle ja vielä ensi vuoden alkuun. Paranormaali-blogissa kehoitetaan odottamaan vielä pari kuukautta.

Pahoittelen sitä, että tämä juttu oli harhaanjohtava ja saattoi aiheuttaa liikaa toivomuksia perjantaille. David Wilcock ja Project Camelot ei hehkuttanut 27.11. päivämäärää varmana, vaan se oli ilmeisesti yksi päivänmäärä muitten joukossa. Päivämäärä kehittyi ilmeisesti netissä spekulaatioiden kautta. Alkuperäinen aikataulu lienee vieläkin tuo vuoden loppuun mennessä / ensi vuoden alku.


Joulupukkia odotellessa voit siis venata Obaman määräämää UFO-paljastusprojektia.

6 comments:

AaJii said...

Eikös tässä noin vuosi sitten pitänyt tulla joku iso avaruusalus paljastamaan olemassaolonsa? Mitähän sille projektille ja sen ennustajille kuuluu?

Eiköhän näille paranormaalityypeille koskaan tule turhautunut olo, kun aina odottaa uutta ennustuksen toteutumista, eikä ne koskaan toteudu. Sitten joutuu vielä selittelemään asiaa (itselleen) parhain päin, ettei hävettäisi niin saatanasti.

Anonymous said...

Etkö tiedä sitä tutkimusta (taisi olla uusimmassa TIEDE-lehdessä) missä "todistettiin" että nämä pettymykset vain yleensä vahvistavat uskoa. Ainakin siinä tutkitussa tilanteessa, en tiedä sitten tätä. Eikö uskovaisiakin ala tympimään, kun he ovat jo 2000 vuotta odottaneet maailmanloppua.

Anonymous said...

Entäs tämä? Tämä luokassaan hurjan vakuuttava uutinen sattui silmiini juurikin tämän blogin jakamien tiedonjyvien myötä viisastuneena.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/olemme-ottaneet-yhteytta-avaruusolentoihin/162834

Suorastaan palan halusta kuulla lisää tästä koko maailman mullistavasta uutisesta ja sen taustoista! :o)

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Ihan yleinen ilmiöhän tuo vahvistuminen on. Maailmanlopun kulteissa ennusteen epäonnistuminen voi iskeä osan väestä pois. Jäljelle jäävien kokemus vahvistuu. Etenkin jos on selityksiä kuten "rukouksemme esti tuhon", jolloin osallisuus rukoukseen on ikään kuin konkreettinen todistus että uskossa kannattaa olla.

Jehovan Todistajissahan oli 1975 väkimäärässä isku, kun ennustivat että loppuu. Sittemmin tulkittiin "joidenkin väärinymmärrykseksi" (Jota vaan oli vahingossa vuotanut Vartiotorniin asti..) Pettyneet ja poistuneet luopiot oli liian vaativia. Niiden vikahan se oli. Mitäs usko niihiihii.

Matti said...

Uudeksi päiväksi otaksutaan TÄTÄ PÄIVÄÄ! Obama paljastaa TOTUUDEN kun ottaa vastaan Nobelin rauhanpalkinnon.

Ei kannata pidätellä henkeään. Ei sitä jaksa tehdä edes kaikki ufouskovat.

Paholaisen Asianajaja said...

Toivotan jälleen parempaa tuuria ufo-paljastusta odottaville.