18.12.09

Saatana VS Pastori Rod Parsley

World Harvest Churchin pastori Parsley on pulassa. Kirkon finanssit eivät näytä lupaavilta. Lama on syönyt lahjoitusten ja kymmenysten virtaa. Kuten kaikki itseään kunnioittavat saarnamiehet, on Parsley valmis tekemään vaadittavat uhraukset. Hän ei myy toista kartanoaan tai yksityistä lentokonetta. Sen sijaan hän vetoaa ihmisten lompakoihin. Tällä kertaa vetoomus on todella vakava asia, sillä hän tietää kuka on taloudellisten ongelmien takana.

Se on demonisesti inspiroitu taloudellinen hyökkäys. Paholainen varasti kirkon rahoja.

Vääjäämätön eräpäivä lähestyy. Kirkko tarvitsee kolme miljoonaa dollaria ylimääräistä. Anna rahaa. Ethän halua, että paholainen voittaa?

Ennen shekin lähettämistä kannattaa lukea siitä miksi Parsleyn kirkkon tililtä puuttuu kolme miljoonaa dollaria. Kirkon päivähoidossa tapahtui lapsen kurittamista. 2 v pojalle jäi mustelmat ja ruhjeet reisiin ja pakaroihin. Kirkko maksoi korvauksia vanhemmille n. kolme miljoonaa dollaria.

Parsley kuuluu dominionisteihin, eli niihin uskovaisiin jotka pyrkivät luomaan Raamatun oppeihin perustuvan yhteiskunnan. Onneksi dominionistit eivät tee vallankaappausta väkivaltaisesti. He ottavat opit kirjaimellisesti, eikä käskyihin kuulu aseiden käyttö. Sen sijaan he tuovat muutoksen politiikan kautta.

Muutosta odotellessa kolehti kiertää.

1 comment:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Jännittävää kyllä, dominionistit rakastaa muun politiikan ohessa myös kreationismia.