10.12.09

Hei, nimeni on Kent Hovind

Näin alkaa kreationisti Kent Hovindin tärkeä paperi. Hänen kirjoittama teksti on ilmestynyt WikiLeaks-sivustolle. Paperin on merkittävä siinä mielessä, että sillä hän lunasti itselleen tohtorin arvon vuonna 1991. Sekä maksamalla siitä Patriot Bible University nimiselle "diplomitehtaalle." Laitoksella ei ole mitään tekemistä akateemisen mailman kanssa, mutta se jakelee diplomeja halukkaille asiakkeille. Sen papereilla voi päteä vain uskonnollisissa opeissa. Luettuasi Hovindin väitöskirjan ymmärrät miksi miehen tuotokset eivät ole lähelläkään tiedettä.

Hovind kuvailee ensin itseään ihanan tuttavallisella tyylillä. Hän painottaa uskonsa tärkeyttä ja Jeesus Kristuksen suurta merkitystä. Jumalan sana on ikuista, täydellistä ja aina Totta. Kristinuskoon kohdistuva hyökkäys on Saatanan tekosia. Hyökkäystä käydään evoluution kautta.

Hovindin kirjassa opetetaan mm., että evoluution paras todiste on Archeopteryx fossiili. Evoluutio on pelkkä uskonto. Lämpöopin toinen pääsääntö estää kehityksen. Maa luotiin kuudessa päivässä vain 6000 vuotta sitten. Paperi sisältää melkein kaikki Hovindin käyttämät argumentit.

I believe that the earth is young and Darwin's theory is not only unscientific, it is absolutely stupid.


Väitöskirjassa ei käytetä viitteitä (siis Raamatun lisäksi). Väitöskirjalla ei ole nimeä. Lopetus tekee selväksi missä Hovindin johtopäätös lepää:

I believe Jesus was right.


Hovind voi kirjoittaa uutta kirjaa kaikessa rauhassa, sillä hän on vieläkin vankilassa. Kreationisti joutui sinne veropetosten takia. Hovind ei usko evoluutioon, eikä veroihin.

Kiitokset vinkeistä S. Ruuhiselle ja H. Kinnuselle.

No comments: