4.12.09

Tuntemattomia voimia liikkeellä

Cambridgen opiskelijat ovat melkein katastrofin partaalla. Opiskelijaliiton ostamat kondomit ovat osoittautuneet hyödyttömiksi. Joku on puhkonut laatikollisen spärdäreitä. Yliopistomaalmaan voi putkahtaa yllätysvauvoja. Syyllisestä liikkuu heti huhuja:


Osa huippuyliopiston opiskelijoista epäilee kondomituhosta yliopiston uskonnollisia ryhmiä.


Ehkä taustalla on kuitenkin yliluonnollisia voimia. Jotain mysteeristä on ilmassa.

Suomen ufo-guru Juhan af Grann pääsi viihdelööppeihin. Hän sairastui flunssaan. Paha kuume nousi 40 asteeseen. Ei sinällään uutisen arvoinen juttu, mutta Juhan paljasti miksi hän sairastui: Flunssani oli alieneiden operaatio. Samalla alienekspertti kertoo, että muukalaisten kehittämät hybridiolennot tekevät myös abortteja.

Af Grannin mukaan alien hybridien tehtävänä on toimia niin kutsuttuna galaktisena punaisena ristinä, joka pitää huolta hyvinvoinnista ympäri universumia. Ilmiön ikävinä puolina mies mainitsee keskeytyneet raskaudet, jotka toisinaan ovat alieneiden tekoja, sillä nämä haluavat pitää ihmismutaatiot ja liiallisen kehityksen aisoissa.


Olen monta vuotta toivonut, että af Grann abduktoitaisiin toiseen galaksiin. Odotus jatkuu. Juhan af Grannin tavoin olen pohtinut onko krapula alkoholin vai yöllisen alienvisitaation seuraamus. Elämä on arvoituksia täynnä.

Kiitos kondomivinkistä "Sieni Veikkoselle".

3 comments:

Aqua Fortis said...

Mikä olisi ollut hauskaa, niin tämä sabotaas olisi huomattu nk. "vasta jälkikäteen".

Siinä olisivat sitten korkanneet pro-lifettajat pullon tai pari.

Hreathemus/NDSL said...

Ja taas on tullut näköjään syyllistämisteoria todistetuksi. Pro-lifettajillahan on muuten mielenkiintoinen implisiittinen perustelu toiminnalleen: kondomien estämät sikiöt eivät ole vain potentiaalisia ihmisiä, vaan nimenomaan potentiaalisia [aseta pro-lifettajan dominoiva ideologia tähän] edustajia/jatkajia.

Minnehän pro-lifettajat ajattelevat kaikki ne vauvat panna, jos ei abortoitaisi? Pakottaa vanhemmat vastoin tahtoaan vanhemmiksi lapselle, joka on tiellä? Juu, varmasti olisi pullon korkkaamiselle paikkaa.. tai sitten ei.

Matti said...

Ei saa pilkata Juhaa!

90-luvulla pidimme muutamat ufo-iltamat kavereiden kanssa. Illan aikaan kutsuimme ufoja saapuville. Seuraavana päivänä huomasimme, että meiltä oli kaikilta ns. kadonnut aikaa edellisenä iltana. Emme kyenneet muistamaan yhtenäisesti illan tapahtumia. Meidät oli selkeästi abduktoitu! Yritimme ensimmäisen kerran jälkeen toistaa tapahtumat ja onnistuimmekin siinä! Valitettavasti emme kertaakaan saaneet tietoon mitä muistin mustana aukon aikaan tapahtui, vaikka muistikuvat ennen aukkoa olivatkin selkeästi kaoottisia. Huomasimme myös, että paras katalyytti tapahtumien toistamiseksi ja aikaansaamiseksi oli Dry-Vodka ja keltainen Jaffa.