5.12.09

Antti Heikkilän tuorein... tuotos

Antti Heikkilän blogissa on kirjoitettu lisää lääketeollisuudesta ja rokotteista. Näen ensimmäistä kertaa, että Heikkilä käyttää jenkkilästä tuttua Big Pharma-sanaa. Sana on ahkerassa käytössä rokotevastustajien ja holististikkojen parissa. Sillä viitataan yleistäen lääketeollisuuteen rahanahneena ja ihmisiä hyväksikäyttävänä laitoksena.

Lääketeollisuus on Suomen hallituksen erityissuojelussa. Mitä tahansa Big (Pig) Pharma tekeekin, on se vailla haittoja ja aina ihmisten parhaaksi. Jos paranoiaa potevat ja salaliittoteorioita pohtivat pääsevät jostakin raosta luikahtamaan mediaan sekoittamaan teollisuuden ja hallituksen pyhää rauhaa, ilmestyy äärivasemmiston pullantuoksuinen pellavapää kaikille pääkanaville kertomaan, kuinka asiat oikein ovat.


Media on lääketeollisuuden hallinnassa. Todistusaineistona se, ettei lööpeissä varoitella niistä asioista joista Rokotusinfon sivuilla on varoiteltu.

Huolestuttavinta ei ole itse tauti ja rokotukset, vaan se että Suomi levähti rähmälleen totalitarismiin. Joku sanoisi, että suoraan fasismin. Maa on Glaxosmithkline (GSK) –nimisen mafian käsissä. H1N1:n suhteen hallitus ja eduskunta vaikenee. Yksikään poliitikko ei ole asettanut asiaa kyseenalaiseksi, eikä edes kysellyt miksi moinen hässäkkä ja mitkä ovat perusteet moisen hysterian luomiseen. Media on myös hiljaa. Ainoa asia, mikä täyttää otsikot on, montako lautasta yläkasti tarvitsee ja kansanedustaja Karpelan seksiä tihkuva asuste linnan juhliin. Turvat ovat kiinni kuin yhteisestä sopimuksesta. Tätä kutsutaan demokratiaksi. Aatu ja Josef hykertelisivät onnesta moisesta nöyristelystä. GSK määrää mitä asiasta saa tässä maassa sanoa.


Eli Glaxo-mafia hallitsee suomalaisia tiedotusvälineitä. Sinällään melko yleinen väittämä, sillä ilmastokohun kohdalla myös ihmetellään miksei Helsingin sanomat käsittele CRU:n hakkeroituja sähköposteja ja niistä paljastunutta ilmastonmuutos olikin huijausta skandaalia. Media tienaa varmasti hyvin, jos se saa rahaa niin lääketeollisuudelta kuin viherpipertäjien+energiafirmojen konglomeraatilta.

Ja Heikkilä melkein kaivoi esiin Hitler-kortin, muttei ihan. Se ei estä lapsiseksin esiin nostamista.

Suomi on keksinyt tehdä lapsilla bisnestä. Thaimaa, Kuuba ja monet muut maat saavat suuren osan tuloistaan lapsiseksillä. Suomi pistää paremmaksi ja myy lapsensa Big Pharman koealueeksi. Enää ei tarvitse rääkätä ressukkaeläimiä. Turussa lapsia käytetään koekaniineina. Heiltä on evätty ravinnon luonnolliset rasvat, sitten on HPV -rokotustutkimus, tuo THL:n 6 miljoonan peneumokokkitutkimus. Kaiken lisäksi sukulaistytön vanhemmat saivat Tampereen yliopistosta kirjeen jossa lasta pyydettiin mukaan H5N1 -rokotetutkimukseen!!! Voi vain kysyä, mistä nyt sitten lintuinfluenssakin vedetään tähän mukaan? Onko se seuraavan hysterian aihe. Sekin virus ”pääsee karkuun” sopivasti markkinoita piristämään, kun aika on kypsä.


Tästä tulee ristiriitaiset tunteet. Tienaisiko Suomi paremmin, jos lopetamme rokotekokeet ja laitamme lapset bordelleihin? Lapsiprostituution tuotoilla voisi sitten ostaa paremman terveydenhoidon. Mikä mahtaa olla Heikkilän kanta tähän asiaan?

Lääkefirmat himoitsevat Suomen lapsia, sillä Suomen terveydenhuoltojärjestelmässä on tarkat rekisterit ja lapsien terveyttä seurataan. Hoitajien koulutus ja terveyskeskusten varustelu on parempaa kuin kehitysmaissa. Siksi kokeiden tulokset ovat tarkempia ja luotettavampia. Tällainen sivistysvaltion järjestelmä on himoittua pelikenttää lääkkeiden kehittämisessä.

Heikkilän retoriikka ei kuitenkaan yllä vielä Ameriikan ihmevalloista tuttuihin sanasotiin. Age of Autism-blogin rokotepelottelukampanja on käyttänyt viimeksi kiitospäivän aikana kuvaa, jossa rokotetutkijat syövät kiitospäivän aterialla lapsen.

Our resident photoshop queen (and contributor) Adriana Gamondes created this nightmare on Elm Street for us. We decided to hold off running it until you'd digested your yummy Thanksgiving dinner. Yes, it's Alison Singer, Dr. Tom Insel, Trine Tsouderos, Dr. Steven Novella, Amy Wallace and Dr. Paul Offit sitting down to a babylicious dinner. Gosh, we hope they don't ingest too much mercury from that baby!


Hups! Age of Autism poisti bloggauksen netistä. Vaikka sitä kuvailtiin kommenteissa satiiriksi. Huumori on vaikea laji.

Ennen kannibalismia on rokotuskampanjoita vertailtu holokaustiin.

3 comments:

Sähis said...
This comment has been removed by the author.
Sähis said...
This comment has been removed by the author.
Sähis said...

Heikkilä on lupaavasti matkalla yhden esikuvansa kaltaisia eläkepäiviä. Puhun tietenkin Rauni-Leena Luukanen-Kildestä.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Rauni-Leena_Luukanen-Kilde

En tiedä tuntevatko nämä lääkärit toisiaan yhtään. Tarkoitan vain, että tätä tahtia kenties tulevaisuudessa Antti syrjäyttää Rauni-Leenan hörähtäneimmän eläkeläislääkärin paikalta. Toivokaamme kaikki, että tämä taistelu huipentuisi huikeaan aivopierukilpailuun.

[edit] ankarasti typottaa tänä aamuna