11.12.09

Norjan taivaalla tapahtuu

Taas kävi nolo moka Uudelle maailmanjärjestykselle. Heidän uusin hologrammiteknologia-ase paljastui norjalaisille, sillä jostain syystä Project Bluebeamia testattiin Tromson lähettyvillä keskiviikkona. Siviilit pääsivät todistamaan outoa valoilmiötä taivaalla. Mutta ymmärrettävistä syistä johtuen hologrammiteknologiaa täytyy testata. Deadline painaa päälle.

Mutta käytetyin vaihtoehto project bluebeam hologrammeille on kuitenkin lavastettu ufojen invaasio jota edelleen ollaan suunniteltu toteutettavaksi vuoden 2012 Lontoon kesä olympialaisissa. Varjoeliitin tarkoituksena on siis Lontoossa pistää Mi5 ja Mi6 sekä CIA asentamaan nanothermiittiräjähteitä lontoon parlamenttirakennukseen (big ben) ja saada sitten bluebeam hologrammeilla näyttämään että ufot tuhoaisivat sen suurella laser säteellä. Heidän tavoitteenaan on luoda Lontoossa suuren suuri kaaos tämän lavastetun alien invaasion ympärille ja saada aikaan vieläkin enemmän pelkoa mitä he saivat aikaan lavastamissaan 9/11 terrori-iskuissa.


Miten selittää (=valehdella) erikoinen valoilmiö tavalliselle kansalle, joka ei vielä aavistu tulevaa maailmanloppua?

Suokaasut eivät toimi meren yläpuolella. Säähavaintopallo ei jätä taakseen sinistä vanaa. Suokaasulla täytetty säähavaintopallo on klisee. Onneksi Uusi maailmanjärjestys hallitsee Venäjän sotilasmahtia.

Pian ihmettelevien otsikoiden ilmestymisen jälkeen paljastui, että Venäjä oli ilmoittanut ohjuskokeesta Vienanmerellä. Ohjuksen laukaisi Dmitry Donskoi niminen sukellusvene. Mutta sehän on vain sopiva tekosyy.

Onneksi NWO-blogissa osataan olla epäileväisiä.

Ei voi kyllä muuta sitten sanoa että kyllä on varsin leijuvaa mallia tämä venäläisten ohjus jos se pystyy leijumaan norjan taivaalla useita minuutteja. Normaali ohjus kun kuitenkin lentää maalinsa aika nopeasti. Mutta onhan skeptikoilla aina omat selitykset valoilmiöille.


Aivan. Normaali Bulava-ohjus olisi lentänyt kauniisti ja kaarevasti lähtöpaikasta maaliin asti.

Kuten kuvista voi havaita, on outo valoilmiö jättänyt horisontin takaa noustessaan taivaalle savuvanan. Väri muuttuu korkeuden, eli ilman lämpötilan vaihteluiden mukaan, kuten myös sen mukaan mikä vaihe ohjuksen lennossa on ollut meneillään. Aivan kuin ohjus. Kaikkea sitä hologrammeilla voidaan tehdä!Jos se olisi ollut ohjus, niin silloinhan sen lentomatkan varrella olisi tapahtunut joku moka. Ja juuri niin sopivasti asiantuntijat arvioivat käyneen. Pieleen mennyt ohjuskoe. Eikös se ole aivan liian sopivaa, että aikaisemmat pieleen menneet ohjuskokeet jättävät taivaalle outoja korkkiruuvikuvioita?


Aivan selvästi NWO on aikaisemmin tahallaan sabotoinut muita ohjuskokeita, jotta niiden varjolla voidaan testata huippusalaista hologrammiteknologiaa. Se on ainoa järkevä selitys. Huomattavasti paljon realistisempi, kuin väittää että venäläinen teknologia takkuilee.

2 comments:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Nuo kuvat on hemmetin nättejä. Jotain iloa ohjuksistakin. :)

Paholaisen Asianajaja said...

http://www.youtube.com/watch?v=Zx8i5EfmYU4

Simulaatio joka on yksi mahdollinen selitys havaitulle kuviolle taivaalla.