28.12.09

Et voi piileskellä huuhaalta

Elektroniset taikavarvut ovat muotia maailmalla. Ensin Sniffex. Sitten ADE 651. Ja nyt uusin edistysaskel ihmisten huijaamisessa!



H3 TEC Kullanhavaitsemishärpätin!

Muoviin paketoitu heiluva neula hyödyntää state-of-the-art (eli taiteen nykytilaa) tekniikkaa. H3 TECin täytyy toimia, sillä tekniikka on patentoitu:

Nano-Ionic Resonance™ (NIR) is the patented and branded technology inside all H3 Tec licensed devices. If it isn't licensed by H3 Tec, it isn't using NIR™ technology. From handheld detectors to the advanced chip sets inside flying drones and satellites, NIR is on the way to becoming the industry standard for long-range detection of natural resources and harmful substances.


Nano-ioninen resonanssi. Juuri sellaista teknopuhetta, joka vakuuttaa minut. Ilmiön täytyy olla aivan uusi ilmiö fysiikassa, sillä en heti löydä sitä muualta kuin valmistajan sivuilta. Laite lähettää impulssin, joka saa tietyt atomit värähtelemään useamman kilometrin päässä. Nämä värähtelyt taas havaitaan H3-laitteella.

H3-laitteella voidaan havaita ammuksia, lääkkeitä, mineraaleja ja öljyä. Jopa erilaisten esteiden läpi.

Jos et ole vieläkään vakuuttunut, niin entäs tämä?

Yhdysvaltojen armeija on testannut laitetta.



Jos armeija on mukana tuotteen kehittämisessä, niin sen täytyy toimia.

Jos et ole vieläkään vakuuttunut, niin katso heidän dramaattinen demovideo prototyypin toimintaperiaatteesta. Huomioi, että laitetta testaa valkoiseen tohtoritakkiin pukeutunut mies.


H3 TECin motto on: "You can't hide from H3"

"But we can hide from consumer protection laws"

3 comments:

Juha Haataja said...

Kiitos - päivän piristysruiske!

Matti said...

Minusta tuolla laitteella saatetaan saada ihan oikeasti tehokkaita tuloksia!

Kuvitellaan, että vaikkapa pommimies tulee autollaan tarkistuspisteelle. Hän on kuullut, että jenkeillä on jokin mittalaite, joka haistaa räjähteitä. Hänet pysäytetään ja mies mittarin kanssa lähestyy autoa... Happi loppuu ja pierettää pommimiestä ihan takuulla. Pulssi tikittää kahtasataa. Tarkastuspisteen koulutetut miehet tavanomaista suurennäköisemmällä todennäköisyydellä huomavat kuskin hermostuneisuuden ja tutkivat hänet, sekä hänen autonsa tarkemmin.

Eipä silti. Saman tuloksen saisi vaikkapa kinkun paistomittarilla.

Mittari on tehoton tosin siinä tapauksessa, jos/kun kuriiri ei tiedä mitä lastina oikeasti kuljettaa.

Aqua Fortis said...

Hahhahah!

You can't hide from the laws of Nature!

Oh? We can!

Loistavaa materiaalia :]