19.12.09

Obamagaten uusin kömmähdys

Messias Obaman kenialainen syntyperä pysyy vieläkin salaisuutena. Birther-liikkeen yritykset saada Aitoa Syntymätodistusta päivänvaloon eivät ota onnistuakseen. Orly Taitz niminen nainen on ajanut asiaa eteenpäin lain voimalla. Erittäin huonolla menestyksellä. Naisen tekemä työ on jättänyt toivomisen varaa. Uusin käänne on lisää samaa vanhaa.

Vetoomusoikeus hylkäsi Taitzin asiakkaan tapauksen. Syy ei anna Taitzista mairittelevaa kuvaa. Hän ei täyttänyt oikeita lomakkeita tehdessään vetoomusta. Asiakas on yhdysvaltalainen sotilas. Majuri Stefan Frederick Cook ei halua palvella Afganistanissa, sillä hänen mielestä Obama ei voi olla virallisesti Yhdysvaltojen presidentti.

2 comments:

Anonymous said...

Ei ole vielä Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä kirjoittanut mitään Illuminaattien uudesta kömmähdyksestä, eivät saaneetkaan Maailmanjärjestystä tehdyksi siellä Kööpenhaminassa. Tietenkään emme voi tietää (Paitsi kyseisen blogin pitäjä) mitä kulissien takana tapahtui verellä sinetöityjen sopimusten ja pentagrammien kanssa.

Aqua Fortis said...

Orly?
Holy shit.

Uskaltaakohan rakas indigolapsituttavamme koskea aiheeseen?