7.11.11

Asteroidi 2005 YU 55 tulee ja tappaa!!!

Komeetta Elenin tuli, meni ja hajosi, eikä maailmanloppua saapunut. Eli loogisesti komeetta Elenin olikin vain Illuminatin salajuoni Todellisen Vaaran salaamiseksi. Tällä kertaa tuo Todellinen Vaara on asteroidi 2005 YU 55. Kyseinen kohde ohittaa meidän melko läheltä, joten se ei ole yhdentekevä kimpale. Katsokaa tästä videosta, miten tulevaa tuhoa pedataan kysymysten asettelumuodossa. Kaikki ei voi olla sattumaa.Todisteet ovat jälleen yhtä vankat kuin komeetta Eleninin tuloa pelätessä. Tuleva tuho tapahtuisi Tyynellä valtamerellä parin päivän kuluttua. Kuin tyypillisenä peitetarinana silloin järjestetään samanaikaisesti tsunamiharjoitus ympäri valtamerta. Myös GoogleMaps on vedetty mukaan. Kuten aina ennenkin myös tämä tuomiopäivänskenaario vaatii NASAn osallisuutta jollakin tavalla. NASAn sivuilta löytyy numerosarja 11133, joka johtaa googlauksella GoogleMapsin sivulle, jossa näkyy iso X Tyynellä valtamerellä.

Ian Musgrave on jälleen voivottelemassa tähtitieteeseen liittyviä harhaluuloja. NASA saa kunnian olla syntipukkina, vaikka kaukoputkia löytyy reippaasti muualtakin. Jos NASA jättää kommentoimatta jotakin lukemattomista asteroideista, on NASA salailemassa jotakin. Jos NASA kommentoi uutissa olevaa komeettaa, on NASA osallistumassa johonkin peiteoperaatioon. Kovin moni ei tahdo ymmärtää, että NASAn valehtelu paljastuisi helpolla tavalla. Amatööri-astronomit voivat suunnata kaukoputkensa taivaalle ja laskeskella kiertoratoja NASAsta riippumatta. Yhteisö kommunikoi ahkerasti twitterissä, facebookissa ja sähköpostilla. Erikoiset laskelmat tai ristiriitaiset tiedot joutuvat kritiikin kohteeksi. Mikäpä olisi tyydyttävämpää, kuin osoittaa toisen olevan väärässä.

Ihmiset ovat oppineet elokuvista, että NASA hallitsee kaikkea mitä liikkuu tähtitaivaalla.

Entäs se tsunamiharjoitus? NWO operoi valtamerellä! Tai sitten kyseinen harjoitus on tavallista jatkoa Exercise Pacific Wave -harjoituksille. Ne aloitettiin 2006. Valmistautuminen onkin hyvä asia, sillä vuonna 2004 tuhannet ja tuhannet ihmiset joutuivat huomaamaan, että yhteistyö ja valmistautuminen olisivat ihan ok juttu. Edellisillä kerroilla Exercise Pacific Waven aikana ei tullut maailmanloppua, mutta ne olivatkin ovelia teko-operaatioita, joilla pedattiin tämän vuoden tuhoa.

Eihän se voi olla sattumaa?

2 comments:

Bodaripoika said...

When goin' gets tough, the tough get under the table. =) Ei vaiskaan. En minä minnekään pöydän alle aio duck and cover. Spollekoulutuksen saanut kehonrakentaja ja kaikkea. Vaan ennemmin syöksyn sohvan taakse piiloon, sieltä ei selestiaalinen iso kivenmurikka minua löydä, mikäli vanhan kunnon Sir Isaacin taivaanmekaniikka ei jostain syystä tälläkertaa hoitaisikaan hommaa kotiin. =)

Sanna said...

Kauheeta, se todellinen tuho iski nyt! Ja kohta selitetään, että ei se tuho oikeesti vielä tullu, vaan vasta alkoi tulemisensa...