26.11.11

Hedelmistään Lehtipuu tunnetaan

Internetpersoona Markus Lehtipuu on varmasti tuttu useammalle blogini lukijalle. Hän on aktiivinen kirjoittaja ja kommentaattori UusiSuomi.fi'ssä. Lehtipuun maailmassa Illuminati valvoo kaikkea ja homomafian kätyrit tuhoavat jalon Suomen moraalista selkärankaa. Lehtipuun mielestä nuo ovat huonoja asioita. Uusin kohu ja Lehtipuun kirjoitussormet punaisiksi saava uutinen on Finlandia Junior -kirjallisuuspalkinnon päätyminen aivan väärään osoitteeseen. Kirjassa 14-vuotias tyttö rakastuu toiseen tyttöön, ja heillä on tuhmia temppuja lakanoiden välissä. Kokeneena anti-Illuminaattorina Lehtipuu tietää heti mistä on oikeasti kyse näissä kirjallisuuspalkinnoissa, kun Valoa valoa valoa kirjan kirjoittanut Vilja-Tuulia Huotarinen voitti 30´000 euroa.

Sivukorvalla kuulin Maikkarin uutisista, että lapsille tarkoitettujen kirjojen Finlandia-palkinnon on voittanut kahden tytön seksisuhdetta käsittelevä kirja.

Kirjan sankaritar on 14-vuotias.

Muistuttaisin, että 14-vuotias ja seksuaalisuus yhdessä liittyvät pedofiliaan, eli liikutaan rikollisilla vesillä.

Lisäksi ihmettelin MTV3:n mainostavaa otetta uutiseen.

No, maikkari on mainostelevisio, mutta puhunkin uutislähetyksestä.

Journalistisiin ihanteisiin kuuluu erottaa mainokset ja uutiset toisistaan.

Palkitun kirjan valitsi nainen.

Lasten Finlandia-palkinnon ehdokkaista kaikki kuusi olivat naisia (yhdessä oli kaksi tekijää, joista toinen on mies).

Kirja oli siis vielä lukematta, mutta se ei kovin usein haittaa kauhistelijoita. Hieman myöhemmin herrasmies ilmoitti, että hän kävi selailemassa kirjaa pikaisesti kirjakaupassa. Se kauhistutti miestä.

Selasin tätä palkittua kirjaa kaupassa.

SE ON LUOKATON!

Se on halvalle paperille painettu vihkonen, jossa on käsittämätöntä tajunnanvirtaa, huonoa kieltä ja selkeää miesvihaa, tai ainakin poikavihaa.

Tuollaisen läpyskän palkitseminen on POLIITTINEN ele, jota ei voi puolustella kirjallisilla ansioilla.

Edelleenkin: jos 34-vuotias karvaperseäijä julkaisisi poikien homoeroottisen pamfletin, joka huokuisi naisvihaa, ja se palkittaisiin miesvaltaisen raadin valitsemana 30000 euron Finlandia-palkinnolla, eiköhän feministimafia olisi aikalailla äänessä.
Lehtipuu aloittaa salaliittoteorisoinnin palkinnon perusteluista. Lista on mielenkiintoinen:

OLETETTUJA SYITÄ MIKSI TÄMÄ LÄPYSKÄ ON HALUTTU PALKITA 30000e FINLANDIA-PALKINNOLLA

- Lesbomafian salaliitto

- Väkisin pakotettu toimenpide, jolla halutaan huutomerkkien kanssa osoittaa, että Suomi on "moderni" valtio, ei enää mikään impivaaralainen syrjäseutu, koska "mitä ne meistä ajattelee", jos me emme palkitse tätä läpyskää.

- Koska persut. Kaikki tehdään nykyään Suomessa koska persut. Nimenomaan just päinvastoin kuin mitä persut tekisivät.

- Koska naiset ostavat kirjoja, ja naiset muutenkin saavat päättää kaikesta, ja miehet on sikoja.

- Koska illuminati vaatii, että perinteiset arvot tulee kaataa, ja ihmisistä tulee tehdä psyykelääkkeitä syöviä, rokotuksilla turvotettuja, kansallistunteensa menettäneitä homoja ja lesboja, jotka eivät koskaan enää lisäänny, koska ihmiskunnan määrän pitää olla 500 miljoonaa ja koska ilmastonmuutos.

- Koska miehet ovat alistaneet naista 2000 vuotta ja nyt otetaan korkoineen ja miehiä ei tarvita, isää ei tarvita ja poikia ei tarvita (viimeinen mainitaan itse kirjassa).

- Koska me voidaan tehdä se.

- Koska patriarkaaliset arvot, perinteinen kerrontatapa, perinteinen kirjan rakenne, perinteiset arvot, heterojen diktatuuri ja kaikki vanha pitää kaataa.

- Koska Vesalalla on paha olla.

Jokainen valitkoon mielestään oikean.


Kohu onkin aivan turha, sillä kaikkihan tietävät, että seksuaalisuus pysyy automaattisesti heteronormatiivisena 18-vuotiaaksi asti. Tuon iän jälkeen ihminen voi valita itselleen vaihtoehtona homouden tai lesbouden. Lehtipuun maailmankaikkeudessa ei tapahdu sellaista ihmettä, että nuorilla on oikeasti seksuaalisia tunteita toisiansa kohtaan. Varsinkaan mikään runollinen tulkinta sellaista asioista ei ole soveliasta, sillä Lehtipuu ei ymmärrä sellaista. Siksi listalle ei päädy seuraava vaihtoehto:

- Valoa valoa valoa kirja kertoo oikeista ja vaikeista asioista runollisella kerronnalla, ja on vielä sen lisäksi hyvä kirja.
En tiedä, onko tuo hyvä kirja, mutta aion myös selailla sitä läpi. Täytyyhän minun olla ajantasalla Illuminaatin tekosista.

3 comments:

tyy said...

Markus Lehtipuulla on semmoinen vika, että hänellä ei ole persoonallisuutta.

Silti onnistuu myrkyttämään huomattavan osan kokonaisen verkkolehden potentiaalisesta asiakeskustelusta pelkällä läsnäolollaan, joka jo sinällään on loukkaus älylliselle elämälle.

Saavutus se on sekin.

Jim van Beam said...

"- Koska illuminati vaatii, että perinteiset arvot tulee kaataa, ja ihmisistä tulee tehdä psyykelääkkeitä syöviä, rokotuksilla turvotettuja, kansallistunteensa menettäneitä homoja ja lesboja, jotka eivät koskaan enää lisäänny, koska ihmiskunnan määrän pitää olla 500 miljoonaa ja koska ilmastonmuutos."

Miten Markuksella voi olla näin yksityiskohtaista tietoa Illuminatin, Skepsis ry:n, THL:n, lääkefirmojen, SETA:n ja IPCC:n yhteisistä suunnitelmista? Onko organisaatiossamme myyrä?

Anonymous said...

Minusta Illuminati on alkanut vaikuttaa siinä määrin kannatettavalta järjestöltä, että haluaisin liittyä. Osaako joku kertoa, miten tämä tapahtuu?