10.11.11

Sana sunnuntaille: Kivekset

Itä-Suomen yliopistossa uskalletaan olla konservatiivisia. Jotkut teologian opiskelijoista ovat sanoneet joillekin opiskelijoille, ettei heidän kannattaisi opiskella teologeiksi pappisvihkimyksen takia. Tällä kertaa asialla eivät ole liberaalit tai ahdasmielettömät ateistit, jotka painostavat kunnon kristittyjä. Tulevien teologien joukosta löytyy vieläkin rohkeita ihmisiä. He painostavat kohduilla varustettuja ihmisiä välttämään pappeudelle altistumista. He tietävät harvojen tietämän luonnontieteellisen faktan. Faktan joka ei ole koulujen oppikirjoissa. Tosiasia joka on paras perustelu naispappeuden lopettamiselle.

Jumalalle pystyy kommunikoimaan vain kiveksien avulla. Kyllä. Tämä tiedettiin Paavalin aikakautena, joten se on totta tänäänkin. Tai ainakin luulen tämän olevan tarkkaa tietoa joskus, jossain. Vasemmanpuoleinen kives lähettää rukouksia taivaaseen. Oikeanpuoleinen mokkula vastaanottaa Jumalan tekstiviestejä. Samat elimet osallistuvat ihmisten lisääntymiseen. Kivekset ottavat kopin, kun taivaasta lähetetään uusia sieluja planeetallemme. Siittiöiden kehityksessä niihin siirtyy sielu, joka pääsee näin matkustamaan kohtuun. Kaikki tämä on perustietoa konservatiiveille.

Tämän takia naispappeuden vastustajien pitäisi avoimemmin lopettaa Paavalin kirjeisiin nojautuminen ja puristaa julkisesti Paavalin palleja. Kaikesta tästä huolimatta poliittinen korrektius pakotti yliopiston ilmaisemaan virallisesti, ettei sen käytävillä suvaita naispappeuden vastustajia.

Yhtä ahdistavaa ja murskaavaa asennoitumista konservatiivisia asenteista vastaan on ilmaantunut useaan otteeseen mm. Englannin kirkossa. Alan Craig kirjoitti Church of England -sanomalehdessä tästä arasta aiheesta. Hän huomautti, ettei nykyisen maailman menossa suvaita periaatteitaan puolustavia ihmisiä. Kunnon kristityt ovat vainon kohteena. Perusarvojen puolustajia kiusataan. Heidän työtään häiritään. Ongelmat ovat oikeita, kuten Craig kirjoituksessaan selittää.

Jostain käsittämättömästä syystä miehen kirjoitus on kuitenkin herättänyt närästystä lähes kaikkialla. Homomafian iskujoukot ovat jälleen ruoskineet kolumnistit kauhistumaan aivan turhasta. Guardian ja kumppanit eivät osaa tulkita Craigin tekstiä.

Pelkästään otsikko tekee selväksi, että luvassa on asiallinen, harkittu ja huumorilla tuotettu teksti.

Confronting the Gaystapo

Craigin mainitsemat ahdistelut ja kiusaustapaukset ovat niitä karmeita tapahtumia, joissa kristitty yrittäjä ei saakaan valita asiakkaitaan, tai luonnotonta käyttäytymistä kritisoiva virkailija potkitaan pihalle, tai pedofilian ja tuon luonnottoman käyttäytymisen välille yhtäläisyysmerkkejä vetänyt mies joutuu kiipeliin. Kaikki nämä karmaisevat ongelmatapaukset suvaitsemattomuuden suvaitsemattomuudesta pyyhkäistään pois keskustelussa, kun väki keskittyy viattomiin vertauskuviin.

Craig vertaa samaa sukupuolta olevan avioliittolain laatimista Puolan miehittämiseen. Militantit homot taipuvat tekstissä vertauskuvien kautta natsien valtaannousuun, kun Winston Churchil tunnisti tulevan natsi-Saksan uhkan, siinä missä konservatiiviset äänet tunnistavat sukupuolineutraalin ja neo-ateistisen ajatustavan uhkan. Vaaleanpunainen fasismi jyrää wanhan ajatukset pois.

Cometh the hour, cometh the man or woman. Who will stand up and publicly confront this new domination and intolerance? In 1938 it was perfectly reasonable to like the German people but hate Nazi ambitions and ideology. Today it is perfectly reasonable to warmly engage with your gay neighbours while at the same time forcefully confronting the vaulting ambitions of gay leaders and their atheist and humanist fellow-travellers.U MAD?


Miehen kirjoutuksista kurpitsan nenäänsä vetäneet feminatsit eivät kuitenkaan tahdo ymmärtää, että Craig tarkoittaa natsivertauksillaan vain homoliikkeen johtajia. Tavalliset rivijäsenet homomafiassa ovat ihan ok ihmisiä. Tästä aivan turhasta kohusta hyötyvä homoliike saa pyyhkäistyä piiloon suurimman uhkan sivistykselle: kristinusko ei ole enää automaattisesti arvostetuin ja johtoasemaan asetettu ajattelutapa.

Ehkä fiaskosta voidaa oppia jotakin. Ehkä voimme pohtia sitä, onko natsismi valinta vai synnynnäistä?

9 comments:

Anonymous said...

Vaikka asiaa ei olekaan poliittisesti korrektia, tai mukavaa, myöntää, niin ei se britti-GP täysin hakoteilläkään ollut: http://www.theinterim.com/2002/sept/02study.html

Onhan tämä asia ollut tiedossa. Siitä ei vain pidetä kovasti ääntä, koska (terveillä) homoilla on ihan riittävästi vastustajia tässä yhteiskunnassa jo valmiiksi.

Sähis said...

^kiinnittikö Ano yhtään huomiota mikä yhdistys tuon tutkimuksen on tuottanut, mihin tietoihin se perustuu (anekdootteihin ja konservatiivien homokirjallisuuden tulkintaan). Lyö tuo FRC yhdistys vaikka tämän palstan hakukoneeseen niin saat hupia hetkeksi.
Muistelisin, että tuo tutkimus on hömpäksi purettu tälläkin palstalla.

Sähis said...

itse bloggaukseen liittyen:
Pitäisikö homonatsien sotarikosoikeudenkäynti sitten siirtää Nürnbergistä Ibizalle?
Ja kansainvälisiin lakeihin lisätä rikos heteroutta vastaan (tällä kertaa se kannattaisi tehdä ennen sodan päättymistä, ettei tulisi samaa kinaa kuin viimeksi)

Tomi said...

PA:lla on kaiketi valta (istuu skepsiksen hallituksessa) sotkenut ajan kulun, sillä eilen oli keskiviikko ei sunnuntai.

Paholaisen Asianajaja said...

Family Research Councilin teologin tekemään tutkimukseen liittyen:

http://www.boxturtlebulletin.com/2010/11/29/28112

Tomi, viikonpäivät ovat vain teoria.

nyymi said...

"Kunnon kristityt ovat vainon kohteena."

Älä alistu -kampanjalle on siis työsarkaa. En kyllä ymmärrä että valitetaan suvaitsemattomuudesta äärimielipiteitä kohtaan. Ilmeisesti vain kunnon kristityillä on oikeus olla suvaitsemattomia. Miksei muilla?

Anonymous said...

Nyymi, tietenkin siksi että muiden kuin kristittyjen suvaitsemattomuus on epäkristillistä.

Anonymous said...

"viikonpäivät ovat vain teoria".

*REPS*

Voinko vakaumukseni perusteella kieltäytyä tulemasta töihin maanantaina, koska mielestäni maanantaita ei ole olemassa?

-Marzu

Paholaisen Asianajaja said...

Marzu, kokeile. Jos ei onnistu, niin syytä työpaikkaa uskonnollisesta syrjinnästä.