15.11.11

Teen Mania, kuria ja kissanruokaa

MSNBC uutisoi hieman rajummasta rippileiristä. Jälkikasvunsa henkisestä kasvusta huolestuneet vanhemmat voivat lähettää nuoret Teen Mania -leirille tai ns. Kunnia akatemiaan. Nuoriin iskostetaan kuria ja järjestystä. Teksasilaiset järjestäjät ovat todella tiukkapipoisia. Meno on kuin armeijassa, kun teinejä juoksutetaan esteradoilla roihuavat kokot taustalla. Onhan heillä maastopuvut päällä. Suunnittelijoiden joukossa on ollut entinen laivaston erikoisjoukkojen harras kristitty.

Osallistujien vapaa-aika on kortilla. Leiri on eristäytyneellä paikalla. Ainoa vapaa puhelin on julkisella paikalla, jotta kukaan ei voi kerta avoimesti puhelimessa vanhemmilleen mitä oikeasti tuntee. Tyttöjen pukeutumista valvotaan, sillä eihän naisen sovi olla liian viettelevä.

Kaiken kurinpidon päälle nuoret pidetään kiireisinä. Heidät opetetaan rakentamaan esiintymislavoja, hoitamaan esitysten valaistus, äänentoisto ja muut työt. Ilmaiseksi. Eli vapaaehtoisena aktiviteettina, josta ei saa kieltäytyä. Teen Mania on uskonnollinen järjestö, joten sen ei tarvitse maksaa veroja.

Kaiken kritiitikin unohtaa helposti, kunhan tutustuu mm. siihen miten leireille tyttöjä koulutetaan olemaan kunnon vaimoja miehilleen. Aktiviteettien herkullinen ja hauska menu sisältää mm. kissanruokaa.

Anyways, katso ohjelma ja ymmärrä miksi Teen Manian niskaan satelee kultti-syytöksiä.

1 comment:

Pauliina said...

Vain uudet raamatulliset nimet ja seksuaalinen hyväksikäyttö puuttuu!