23.11.11

Tanska tuhoutumassa, Suomi vielä turvassa

Tanskan yhteiskunta on romahduspisteessä. Moraali on menettämässä merkityksensä. Heterot eivät pian enää avioidu. Eli he eivät enää hanki lapsia, joten tanskalaiset ovat nopeasti sukupuuttoon kuoleva kulttuuri.

Näin pitäisi tapahtua, jos uskomme homokeskusteluissa kuultuja ääripäiden varoituksia seksuaalisesti tasa-puolisesta tulevaisuudesta. Tanska salli ensimmäisenä maana samaa sukupuolta olevien parisuhteiden rekisteröitymisen. Nyt kirkollisista asioista määräävä ministeriö on suosittelemassa kirkkohäiden mahdollisuutta.

Kansalaisista 60 prosenttia on täysin tai enimmäkseen homohäiden kannalla. Pappien tavoin myös kansasta 28 prosenttia on niitä vastaan, DR:n kysely kertoo.

Kirkollisista asioista vastaava ministeri Manu Sareen sanoo, että lakiin saattaa tulla erilaiset vihkikaavat hetero- ja homoliitoille. Hallitus neuvottelee asiasta kansankirkon kanssa.


Onneksi Suomen tulevaisuus kansakuntana on turvattu, sillä lähes samanlainen lakialoite (kirkoille taattaisiin oikeus syrjiä) on tyssäämässä eduskunnassa. Olisi kiva tietää miten asiasta on argumentoitu eduskunnan käytävillä ja saunatiloissa.

No comments: