9.12.11

Annatko tyttäresi ostaa kurkkuja tai porkkanoita?

Oppinut islamilainen herrasmies (nimeä ei tiedetä länsimaisissa uutisissa) on mennyt toteamaan jotakin rivoudesta. Hän tietää jotakin siitä minkälaisten tuotteiden äärellä vaginoilla varustetut ihmiset saisivat olla. Saneltu ohje on selkeä, vaikka uutinen ohjeesta on toistaiseksi varmistamaton. Naiset, nuo synnille alttiit olennot, pysyisivät erossa rivoista tuotteista ruokakaupoissa ja julkisilla paikoilla. Jotkin hedelmät ja vihannekset muistuttavat miesten sukupuolielimiä, joten luonnollisesti ne saavat naiset perverssien kuohuntojen valtaan. Kukapa meistä miehistä ei punastu vihertuotteiden tiskillä meloneita punnitessamme, tai saa alemmuuskomplekseja kurkkupinojen läheisyydessä.

Jostain syystä tätä oppinutta muslimia kunnioitetaan joissakin piireissä, jos hän olemassa. Al-Qaidan kannattajat ajoivat samanlaista hedelmien ja vihannesten siveyslakia Irakissa. Se oli vakava asia, sillä moraalisääntöjä rikkoneita ihmisiä pahoinpideltiin. Maailma on outo paikka. Ongelmahan ei missään nimessä ole se, että näitä moraalisääntöjä nakkelevat vanhat miehet olisivat itse pervoja.
Tiedän miksi hän hymyilee.

7 comments:

Morze said...

Eikös useissa paikoissa maailmaa nämä fallos-vihannekset ja -hedelmät oletarkoin aseteltu niin, että rivot mielikuvat minimoitaisiin. Hassua, mutta se että joku jakelisi asiasta määräyksiä on jo naurettavaa.

tiikki said...

Kehitin aikoinaan oman drinkin. Shampanjalasiin (sellaiseen kapeaan ja korkeaan) suklaa- ja banaanilikööriä ja tarjoillaan tarjoittimella siten, että lasin molemmin puolin on kiivit.

MrrKAT said...

Tuota noin.. muistan kun laps.. nuorna salaa miestenlehteä selattiin tai selasin, no.. joka tapauksessa.. lehti pyrki jostain syystä shokeraamaan (tai kiihottamaan), että tiedätkö mitä isien tyttäret tekee sängyntolpalla tai kurkulla kun tulee murkkuikään. Himot herää ja sitä haluaa kokeilla...

On siis otettava huomioon myös se mitä mahdollisia syitä ei ääneen tohdittua sanoa..

Anonymous said...

Tyypillistä ajattelua vanhoilta pervoilta miehiltä. Naisten siveydestä kyllä huolestutaan, mutta kotieläimien "reikiä" ei peitetä... Pringles-purkista puhumattakaan.

Tomi said...

Ano, kuvittelet miehistä liikoja (tai olet ollut onnekas). Pringles-purkki on ehdottomasti liian suuri.

Anonymous said...

Tomi ei ole kuullut Pringles-pi**usta?

Tomi said...

Ano en.